Replying to posts slow ..

Discussion in 'Website Help' started by scotjimland, Nov 8, 2009.

  1. scotjimland

    scotjimland Funster Life Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    29,094
    Location:
    .
    Ratings:
    +28,350
    Just recently I've had problems replying to posts.. after pressing 'submit reply' nothing happens for ages.. then when it does go the post isn't showing until you open the thread.. very strange..

    Is this a browser issue or have others had problems ?

    I'm using Safari 4. on OS X 10.5.8

    jim
     
  2. derekfaeberwick

    derekfaeberwick

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    1,131
    Location:
    Berwick
    Ratings:
    +9
    Same on Firefox.
     
  3. hilldweller

    hilldweller Funster Life Member

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    28,631
    Location:
    Macclesfield
    Ratings:
    +34,249
    It's a "feature" of the site. If you open up another instance of FUN and go to your thread you'll find you post there. I just close the first instance. It looks to me like the forum engine gets stuck in it's re-indexing phase. This is on Firefox but others have mentioned this. I've never managed to actually identify a pattern when this happens.
     
  4. derekfaeberwick

    derekfaeberwick

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    1,131
    Location:
    Berwick
    Ratings:
    +9
    It's back up to speed again.
     
  5. Ralph-Dot

    Ralph-Dot Funster

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Messages:
    1,084
    Location:
    Billingham
    Ratings:
    +79
    but only sometimes, sometimes its work ok
     
  6. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    28,357
    Location:
    Sutton on Sea
    Ratings:
    +93,438
    This happens at around 10:30 each day when something else i have happening on the server nicks quite a bit of the resource. I should have it sorted in a few days. Sorry:Blush:
     
  7. savantuk

    savantuk

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    751
    Location:
    Cumbria, Lake district UK
    Ratings:
    +39
    It's a small fault, which is easily overcome, and it doesn't really spoil the pleasure I get from using MHF!

    Thanks Jim, for the facility and pleasure this site offers. If the only problem is such a small fault, then I'm quite happy to live with it.
     
  8. scotjimland

    scotjimland Funster Life Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    29,094
    Location:
    .
    Ratings:
    +28,350
    Thanks Jim.. now that you've explained, it's no big deal ..

    I was fast running out of browsers to throw away :roflmto:

    jim
     
  9. Heyupluv

    Heyupluv

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    3,860
    Location:
    France,
    Ratings:
    +1,584
    I thought it was me, that is why I had three replies for one quote, I just kept trying and ended up with three replies on one thread
    Mel
     
  10. scotjimland

    scotjimland Funster Life Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    29,094
    Location:
    .
    Ratings:
    +28,350
    I noticed, :roflmto: that's what prompted me to ask ..

    working fine now :thumb:
     
  11. derekfaeberwick

    derekfaeberwick

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    1,131
    Location:
    Berwick
    Ratings:
    +9
    :Eeek: Creep!! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
     
  12. savantuk

    savantuk

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    751
    Location:
    Cumbria, Lake district UK
    Ratings:
    +39

    Not at all - it's just that I'm happy to live with such a small fault. I use Firefox, and refreshing my browser easily dealt with the problem.

    I can't understand why people can't come across a small problem like this, and immediately have to contact the webmaster and have him sort it for them.

    The same kind of people that have a flat tyre and call out the AA perhaps??:RollEyes:
     
  13. scotjimland

    scotjimland Funster Life Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    29,094
    Location:
    .
    Ratings:
    +28,350
    Absolutely not .. I resent that accusation ..

    I contacted the web master because I couldn't find a fault with my browser and had reset and emptied the cache, but as it happens.. it was a site clitch .. which Jim may or may not have been aware of..

    In case you missed Jim's post



    jim
     
    Last edited: Nov 8, 2009
  14. hilldweller

    hilldweller Funster Life Member

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    28,631
    Location:
    Macclesfield
    Ratings:
    +34,249
    Well I certainly reported it to Jim. If the indexing system was getting corrupted if it's not fixed then soon enough no FUN.
     
  15. matamoros

    matamoros Funster

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    3,109
    Location:
    Europe
    Ratings:
    +6,620
    Have been having problems on firefox lately, especially today. Now using internet explorer, no problems.
     
  16. savantuk

    savantuk

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    751
    Location:
    Cumbria, Lake district UK
    Ratings:
    +39
    Hi Jim,

    I wasn't getting at anybody in particular, it was more of a return shot to one of our company who called me a creep:Angry: Just in case you hadn't noticed, I ended my post with a smilie:winky:

    But as you mentioned it, your first post in the thread read:

    Just recently I've had problems replying to posts.. after pressing 'submit reply' nothing happens for ages.. then when it does go the post isn't showing until you open the thread.. very strange..

    I have been having the same problem for a couple of days, but I just right clicked and saved the contents of my post, refreshed the browser, and re-submitted my post. I guessed that the problem would sort itself out eventually.

    Incidentally, I've called out Green Flag to repair a puncture. Garages re-tighten wheel nuts with a windy-wrench now, and even my biggest bar wouldn't remove the nuts!!:ROFLMAO:
     
  17. scotjimland

    scotjimland Funster Life Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    29,094
    Location:
    .
    Ratings:
    +28,350
    Hi Doug

    Fair enough, no offense taken

    anyways.. back on topic.. :roflmto:

    It's all fixed .. :Smile:

    jim
     
Loading...

Share This Page