Avtex

Discussion in 'TV & Satellite' started by Munchie, Jul 20, 2008.

  1. Munchie

    Munchie Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,912
    Location:
    Champagnac-La-Riviere
    Ratings:
    +14,641
    Hi, just got an Avtex 15" all in one. Has anyone ever found a code for the Sky remote please? :Smile:
     
  2. Phil

    Phil

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    226
    Location:
    Herts
    Ratings:
    +1
  3. Satandpcguy

    Satandpcguy Funster

    Joined:
    Jun 18, 2008
    Messages:
    510
    Location:
    Gandia, Valencia, Spain
    Ratings:
    +301
    normally you can use
    interactive
    sky active
    customer support
    set up my sky remote

    and follow the instructions - it has a mega list of codes and manufactures

    but did not find one for your make!!
     
  4. Thepips

    Thepips Trade Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    500
    Location:
    Basingstoke
    Ratings:
    +1
    It's most unlikely that Avtex are actually the manufacturers. They'll buy them in with their own branding. The challenge is finding out the real manufacturer. It might be worth a call to Avtex themselves.

    Best of luck
    Doug
     
  5. Munchie

    Munchie Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,912
    Location:
    Champagnac-La-Riviere
    Ratings:
    +14,641
    Thanks to all. The maker is Casio. On my old 10" one I went thro the list in the Sky book one by one and found one that worked but not on the new one. :cry:
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice