MacOS Mojave 10.14 Beta

Discussion in 'Computers' started by scotjimland, Jul 12, 2018.

  1. scotjimland

    scotjimland Funster Life Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    30,589
    Location:
    .
    Ratings:
    +32,209
    Last edited: Jul 12, 2018
    • Useful Useful x 1
  2. Gooney

    Gooney Funster

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    4,876
    Location:
    Flintshire
    Ratings:
    +10,825
    Thanks for heads up on new OS @scotjimland, looked at the details on link you provided and decided not to go with the Beta version but to wait for the release in the Autumn, Im in no hurry and don't have a backup Mac (although I do have an Airport time capsule)
     
    • Like it Like it x 1
  3. Flook

    Flook Funster

    Joined:
    Jan 1, 2015
    Messages:
    217
    Location:
    Chelveston, Northants
    Ratings:
    +215
    I have an eleven year old imac, unfortunately wont take anything above Snow Leopard. I am looking to replace it with a newer one, but non are in my price range.
     
    • Like it Like it x 1
  4. scotjimland

    scotjimland Funster Life Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    30,589
    Location:
    .
    Ratings:
    +32,209
    been using it all night, so far so good, no crashes or freezing .. not found any bugs yet ..

    some nice new features.. like the new dark look and the Favicons on Safari tabs .

    now doing wife's Airbook ..
     
    • Like it Like it x 1
  5. scotjimland

    scotjimland Funster Life Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    30,589
    Location:
    .
    Ratings:
    +32,209
  6. Allanm

    Allanm Funster

    Joined:
    Jun 30, 2013
    Messages:
    3,871
    Location:
    Cotes d'armor, France
    Ratings:
    +6,817
    I have been using Mojave for a couple of weeks but just reverted to High Sierra. Most things seemed to work fine but I got a few messages saying certain apps were not compatible with this latest OSX version. Everything still worked till I started doing some serious photo editing in Lightroom. It became very slow and took ages to do simple adjustments. This was one of the apps that said werent compatible.
    Last night I tried to edit some GoPro footage but neither Quick or GoPro Studio would start up.
    That made the decision for me and I reinstalled my cloned copy of HS this morning.
    I also have IOS 12 on my iPhone 7 and iPad Air 2. The only problem I have had so far was trying to attach a photo to a message on my iPhone. I can live with that and at least the apps on IOS12 seem to be being updated quickly.
    I’ll try Mojave again when LR and GoPro update their apps to be compatible.
     
    • Thanks Thanks x 1

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice