Get Lost!

Discussion in 'Motorhome Chat' started by Jim, Feb 22, 2008.

  1. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    27,775
    Location:
    Sutton on Sea
    Ratings:
    +100,379
  2. Diabalo

    Diabalo Funster

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    2,203
    Location:
    Rochester
    Ratings:
    +794
    where? I can't find them:ROFLMAO:
     
  3. Forestboy

    Forestboy Funster Life Member

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    5,118
    Location:
    Forest of Dean
    Ratings:
    +9,172
    I keep thinking about getting one to use in conjuntion with my maps.

    But;

    Are they any good ????????
     
  4. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    27,775
    Location:
    Sutton on Sea
    Ratings:
    +100,379
    You've got the idea. They should never really replace a map, but they are a superb aid to navigation and they have got me out of as many problems as they have gotten me into::bigsmile:

    Seriously, the only time they will let you down is when you use them exclusively. Used in conjunction with a good map, you will never be lost again. Sian is useless with a map, and I can shout at the Sat Nav as much as i like and I don't get a thick ear.
     
  5. Camperian

    Camperian

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    100
    Location:
    Dorset - 6months, Spain - 6months
    Ratings:
    +0
    I've had the 950T for a year now and really like it!

    Ian
    Three Green
     
  6. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    27,775
    Location:
    Sutton on Sea
    Ratings:
    +100,379
    Its the 950T that they are discounting >here< :Smile:

    [​IMG]
     
  7. Camperian

    Camperian

    Joined:
    Dec 1, 2007
    Messages:
    100
    Location:
    Dorset - 6months, Spain - 6months
    Ratings:
    +0
    That's the one:thumb:

    Ian
    Three Green
     
  8. Blondi

    Blondi Funster

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    167
    Location:
    West Yorks occasionally
    Ratings:
    +68
    I'm looking for a new SatNav with European maps. I have a TomTom one (UK only) at the moment, which I have been pleased with, but the cost of new maps make me wonder if I just buy a new unit.
    Believe some SatNavs have a 'Truck mode' facility where you can set height and width limits. Anybody had experience of these or know if these models have that?

    Thanks.

    Pete
     
  9. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    27,775
    Location:
    Sutton on Sea
    Ratings:
    +100,379
    Garmins have a truck and bus mode, but it does not work. It will still send you along roads with grass up the middle. I know:Blush:
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice