Dash Cam R300 And Gps

Discussion in 'Motorhome Chat' started by Spidey, Jun 21, 2015.

  1. Spidey

    Spidey Funster

    Joined:
    Jun 16, 2013
    Messages:
    1,075
    Location:
    Wiltshire
    Ratings:
    +849
    We have just used our new dash cam r300 from Jaws. It worked great, but how does the gps work? We had a cable in but no gps data was recorded. It kept flashing a picture of a globe and ! On the screen.

    Any ideas how the gps works?
     
  2. davejen

    davejen Funster

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Messages:
    1,411
    Location:
    Kirkpatrick Fleming Dumfries
    Ratings:
    +1,004
    Did you stick the gps receiver on the screen and plug that in?
    Cheers, Dave(y)
     
    • Like it Like it x 1
  3. Spidey

    Spidey Funster

    Joined:
    Jun 16, 2013
    Messages:
    1,075
    Location:
    Wiltshire
    Ratings:
    +849
    It isn't stuck to the screen just plugged in and lay it on the dash board by the window.
     
  4. Jaws

    Jaws Funster Life Member

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    19,091
    Location:
    Narrfoook
    Ratings:
    +27,914
    The GPS is not exactly sensitive and does need a good signal .. I have mine stuck on the top left hand corner of the windscreen.. When I forst got it I too just left it on the dash.. It seems to prefer being vertical to horizontal
     
    • Like it Like it x 2
  5. Spidey

    Spidey Funster

    Joined:
    Jun 16, 2013
    Messages:
    1,075
    Location:
    Wiltshire
    Ratings:
    +849
    Thank you I will give this a go
     
Loading...

Share This Page