Classifieds

Discussion in 'Website Help' started by Munchie, Jul 8, 2008.

  1. Munchie

    Munchie Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,774
    Location:
    Champagnac-La-Riviere
    Ratings:
    +13,843
    Hi, tried to put an ad in the general section when I submit I get a blank page which says "done" and ad doesn't appear. Am I having a senior moment? :cry:
     
  2. Munchie

    Munchie Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,774
    Location:
    Champagnac-La-Riviere
    Ratings:
    +13,843
    Yep, senior moment my piccie was too big :Blush:
     
  3. Lindy-C

    Lindy-C Deleted User

    Ratings:
    +0
    Put the kettle on and have a lie down Ken! :ROFLMAO:
     
  4. Road Runner

    Road Runner

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    14,195
    Location:
    Europe
    Ratings:
    +1,459
    What you selling Ken a kettle?:winky::roflmto::roflmto::roflmto:
     
  5. artona

    artona

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    1,480
    Ratings:
    +691
    Hi

    Thats not a kettle John, thats a Nikon ::bigsmile:


    stew
     
  6. Geo

    Geo Trader - Funster

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    9,974
    Location:
    Mansfield,Notts
    Ratings:
    +9,936
    John is your Camera whistling with steam coming out of it, if so have a word with Stew he will try and explain were things went wrong:ROFLMAO::ROFLMAO:
    Geo
     
  7. pappajohn

    pappajohn Funster Life Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    31,241
    Location:
    YO11 2BD
    Ratings:
    +23,507
    thanks Ken,:thumb: that was the same prob i was having.
    ad now placed.
     
  8. Groundhog

    Groundhog

    Joined:
    Jun 18, 2008
    Messages:
    55
    Location:
    Bedfordshire
    Ratings:
    +0
    I am having the same problem. Have been trying for 2 or 3 weeks now to post an ad and get exactly the same result as you describe.

    Did you manage to find out the cause and more importantly the remedy.

    Thanks
     
  9. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    28,322
    Location:
    Sutton on Sea
    Ratings:
    +92,925

    Sorry you have had problems. Most of the problems occur when the picture that you are uploading is too big. Try making the picture a little smaller and see what happens. Thanks
     
  10. Road Runner

    Road Runner

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    14,195
    Location:
    Europe
    Ratings:
    +1,459
    :ROFLMAO::roflmto::ROFLMAO::roflmto:

    Stew slowly on a small flame and wait for it to whistle :ROFLMAO::roflmto:
     

Share This Page