relays

Discussion in 'Tech/Mech General' started by onion, Dec 11, 2009.

  1. onion

    onion

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    14
    Location:
    scotland
    Ratings:
    +0
    Hi all can anyone help me with a relay prob,i have a 1994 vw t4 swift royale, on buying the van the 2 relays were missing, 1is for the fridge witch i put a normal 4pin 30am in & its working, the other is for the split charge, can any1 tell me the number of the relay or the amps so i can get the right 1, thanks ONION.
     
  2. hilldweller

    hilldweller Funster Life Member

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    29,620
    Location:
    Macclesfield
    Ratings:
    +37,599
    The real question is WHY ?

    Were they pulled because something is wrong ?
     
  3. onion

    onion

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    14
    Location:
    scotland
    Ratings:
    +0
    Hi brian put relays in a 4 & a 5 pin everything working ok, just whanted the prpoper relay .
     
  4. Fatalhud

    Fatalhud

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    289
    Location:
    Nottingham
    Ratings:
    +1
    The schematic on a 2003 shows they are protected with 20a fuses
    Hope its of some help
    Alan H
     
  5. hilldweller

    hilldweller Funster Life Member

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    29,620
    Location:
    Macclesfield
    Ratings:
    +37,599
    That's good but keep a look out and check battery volts just in case.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice