X250 Dash Switches not working

Discussion in 'Tech/Mech General' started by injebreck99, Jan 6, 2014.

  1. injebreck99

    injebreck99 Funster

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    1,113
    Likes Received:
    1,157
    Location:
    norfolk
    Went out to the M/H this morning to check everything OK, ran the engine, moved it a little on driveway, checked lights etc, then found that the switches below the heater controls not working, none of them, heated mirror, rear fog, hazards and central locking, the hazards should come on in any condition, but they are not although the indicators are OK, earth strap at the battery under floor checked OK, relevant fuses checked, and as far as I could tell, all OK.
    The switches do light up dimly if you operate them with the ignition on, maybe the switch panel itself, who knows??
     
  2. gloworm

    gloworm Funster

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    885
    Likes Received:
    1,665
    Location:
    Cheshire
    sounds like connecting block loose, if you lift mat out of cup holder there is a screw, remove this I think switch panel will lift out and you can check wiring.

    hope this helps

    Eric:Smile:
     
    • Like Like x 5
  3. injebreck99

    injebreck99 Funster

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    1,113
    Likes Received:
    1,157
    Location:
    norfolk
     
  4. iandsm

    iandsm Funster

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    1,538
    Likes Received:
    2,695
    Location:
    Suffolk
    Great

    Nothing to do with me but I read this and thought, simple question about a fault that would cause some consternation. Striaghtforward answer from someone who knows what they are talking about. Job Done.

    That's the beauty of "Fun" great! Doesn't get better than that.:Smile:
     
    • Like Like x 3
  5. injebreck99

    injebreck99 Funster

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    1,113
    Likes Received:
    1,157
    Location:
    norfolk
     
Loading...

Share This Page