interior lights, gauge and taps not working

Discussion in 'The Beginner' started by nanaelaine, May 20, 2012.

  1. nanaelaine

    nanaelaine Read Only Funster

    Joined:
    May 20, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    England
    We got to Skye last week but the above would not work on either battery or electric hook up. They worked a few weeks ago so any ideas where the loose wire must be. One night the lights did come on them,selves and then went off again so I am certain its not a fuse blown. Eddis autoqest peugot boxer 10 yrs old.:cry:
     
  2. slobadoberbob

    slobadoberbob Read Only Funster

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    6,159
    Likes Received:
    1,970
    Location:
    Kent, garden of England
    Welcome to the forum

    Firstly welcome to the forum.

    I am sure you will get some suggestions re the issue with the lights etc.,

    If they have come on, then it suggest it is a bad earth or loose wire. It is a case of hunting the circuits until you find where the issue is.. not much fun I know... Suggest you get yourself a multimeter that will allow you to check the circuits. It can be a case of a bad fuse connection.. like dirty.. the fuse holder as well as the fuse needs to be checked.

    Start from the Battery and work to the control panel and from the control panel outwards. I presume the battery is OK? have you checked it?

    Bob
     
  3. nanaelaine

    nanaelaine Read Only Funster

    Joined:
    May 20, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    England
    thanks the battery is fine, we have found a loose wire ? where that belongs! and replaced some fuses but still not working so booked into a garage now.
     
  4. Wildman

    Wildman Read Only Funster

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    15,458
    Likes Received:
    8,598
    Location:
    Ilfracombe, Devon
    sounds like a corroded earth strap or battery terminal on the leisure battery as different circuits are affected and the earth is the only common connection.
     
  5. nanaelaine

    nanaelaine Read Only Funster

    Joined:
    May 20, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    England
    problem resolved

    thanks it was a corroded wire from the battery, £60 the guy said it had 'been going for years' so I am glad its now sorted. Thankyou for your comments.
     
Loading...

Share This Page