Ultrastore Series 3 (I think.....)

Discussion in 'Heating and Air-Conditioning' started by Jerrymjj, Apr 17, 2016.

  1. Jerrymjj

    Jerrymjj Funster

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Messages:
    84
    Likes Received:
    24
    Location:
    Alton Hants
    Came to check the water boiler on EHU before going away for first time since Autumn (I know, I know) and surprise suprise, it doesn't work. Power at the 13amp socket, fuse on the unit both fine. But nothing happens. All dead.... Any thoughts? I'd be enormously grateful. Cheers, Jerry
     
  2. Figaro

    Figaro Funster

    Joined:
    Feb 22, 2011
    Messages:
    838
    Likes Received:
    676
    Location:
    Newcastle under Lyme Staffordshire
    Hi Jerry, I`m afraid I`m a bit of a novice in terms of motorhoming so I`m going to be of no use to you whatsoever, but I do know the techies on here will soon be along to give some good advice and the first question is usually what type of boiler do you have. eg model number ?
    Chris

    Edit : oops, just seen it in the heading ! I`m sure you`ll get some replies soon
     
  3. Jerrymjj

    Jerrymjj Funster

    Joined:
    Apr 3, 2014
    Messages:
    84
    Likes Received:
    24
    Location:
    Alton Hants
    Thanks for your advice Figaro but problem now solved and it was all my own stupid fault. I filled the water tank on the van but forgot to turn on the pump switch. The boiler tank has to be filled via the pump so when I turned on the heater, there was no water in the tank. Fortunately, the thermal cut out switched it all off so when I returned this morning to start taking it apart, having realised my error and filled the tank via the pump, all was well. We can go away!
     
    • Like Like x 1
Loading...

Share This Page