swift royale

Discussion in 'Motorhome Chat' started by stuboy7, Sep 16, 2009.

  1. stuboy7

    stuboy7 Read Only Funster

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Location:
    folkestone kent
    hi 2 u all, has anyone got a swift royale 610? 1998.:thumb:
     
  2. stuboy7

    stuboy7 Read Only Funster

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Location:
    folkestone kent
    hi on my main trip switch is a button to test if i push it the trip should trip off mine does not any 1 any ideas? also got no power to plugs working.:Smile:
     
  3. highwayman

    highwayman Funster Life Member

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    858
    Likes Received:
    476
    Location:
    Kent coast
    Hi
    yup we've got-one.
    Have you deffo got power to the trip-switch?
    Silly question are you switching-it the right-way?
    Fuse in the hook-up lead blown?
    If there's no power at the plugs then it's got to be around the breakers have you checked the others?

    regards...nige
     
  4. stuboy7

    stuboy7 Read Only Funster

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Location:
    folkestone kent
    hi nige, have gone thro fuses all ok have got lights in rear of van but no power to 3pin plugs and cant get carver heater to light got gas into van, in wardrobe is main switch says if u press test trip should trip and go down but dont, stuart:thumb:
     
  5. highwayman

    highwayman Funster Life Member

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    858
    Likes Received:
    476
    Location:
    Kent coast
    The lights work off the leisure battery, it sounds to me like you've not got any 240v
    at the moment. check the fuse on you're hook-up adapter and that all is fully pushed in all round.


    regards...nige
     
  6. highwayman

    highwayman Funster Life Member

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    858
    Likes Received:
    476
    Location:
    Kent coast
    ps check the other two trips :Doh:
     
  7. highwayman

    highwayman Funster Life Member

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    858
    Likes Received:
    476
    Location:
    Kent coast
    Hi stuart
    I've just tried mine and the switch doesn't trip, i'm not hooked-up to the mains!!
    Somethings wrong between your trip switch and the plug socket your hook-up's plugged into, now if it was me i'd (a) try something else in the plug socket to make certain that it's working (b) change the fuse in the adapter (c) plug my adapter into the van and try an ordinary extension lead. After that i'm starting to struggle


    regards...nige
     
  8. Johns_Cross_Motorhomes

    Johns_Cross_Motorhomes Trader - Motorhome & Accessory Sales

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    9,246
    Likes Received:
    5,197
    Location:
    East Sussex 01-580-881288
    If your passing pop in and someone will have a look.

    Peter
     
  9. stuboy7

    stuboy7 Read Only Funster

    Joined:
    Jul 1, 2009
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Location:
    folkestone kent
    thanks peter, passed your place other morning about 8am had a look at your stock some v nice m/h. also noticed your large shop which i told the wife she said a visit was needed to stock out m/h so will see you in near future.:thumb::thumb:
     
Loading...

Share This Page