IE7 will no longer display motorhome fun for me

Discussion in 'Site Feedback & Suggestions' started by Wildman, Sep 24, 2010.

  1. Wildman

    Wildman Read Only Funster

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    15,458
    Likes Received:
    8,598
    Location:
    Ilfracombe, Devon
    Motorhome fun now fails to respond to IE7, I just get a message telling me operation aborted. Not sure what I thinkoif firefox yet, I do so hate anything new and having to learn new software. What has suddely changed to make the main site cause a problem. It is the only tab that causes a problem all other sites are fine. The silly thing is on it refuses to find the site no other page will load on that tab. I have to delete it. Had the problem a week now, ran avast antivirus, malwarebytes etc nothing found. Anyone else having a similar problem?
     
  2. champers

    champers Funster Life Member

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    3,438
    Likes Received:
    2,019
    Location:
    Wales
    Hi Roger I have Internet Explore 8 ...have you tried updating it ?

    I find Firefox quicker mostly but on odd occasions use IE

    ps just a thought have you accidently blocked MH Fun ?
     
  3. Wildman

    Wildman Read Only Funster

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    15,458
    Likes Received:
    8,598
    Location:
    Ilfracombe, Devon
    I tried ie8 and had no end of problems with it so reverted to IE7, I have loaded firefox, but prefer IE7, I know what I am doing with that one. where is the spell checker in Firefox?
     
    Last edited: Sep 24, 2010
  4. sue1959

    sue1959 Read Only Funster

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    1,390
    Likes Received:
    626
    Location:
    Ireland
    This started happening to me today as well. I thought I'd updates to IE8 but obviously not. I find if I press the back arrow at the top af the page it takes me to where I want to be.
    Thought it was something wrong with my computer.
     
  5. sue1959

    sue1959 Read Only Funster

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    1,390
    Likes Received:
    626
    Location:
    Ireland
    Just uploaded IE8 and its working fine now.
     
  6. Carol

    Carol Funster Life Member

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    10,347
    Likes Received:
    14,770
    Location:
    North Wales.
    Since updateing to IE 8 now when I want to log on to Fun it says I have to be directed to another window which I have to click on to before getting on.
     
  7. champers

    champers Funster Life Member

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    3,438
    Likes Received:
    2,019
    Location:
    Wales

    If incorrect spelling it highlights it Roger as norm.... but right click on a word if doubtful of its spelling (shows spell checker ticker then)

    Luckily I have had no probs ....now i have done it all will crah etc lolol
     
  8. hilldweller

    hilldweller Funster Life Member

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    26,414
    Likes Received:
    25,063
    Location:
    Macclesfield
    You'll find it in tools/options/advanced/general
     
  9. artona

    artona

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    1,480
    Likes Received:
    690
    Location:
    Europe
    If its one particular site that you can not get onto the problem is often your router cache. Switch off your computer, unplug your router at the mains, wait a few seconds to allow any static, memory to disperse and then switch it all back on again.

    This might resolve the problem

    stew
     
  10. Wildman

    Wildman Read Only Funster

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    15,458
    Likes Received:
    8,598
    Location:
    Ilfracombe, Devon
    ok Tried that thanks. I appear to be allowed limited access, 10 -20 accesses actually before receiving the message. Today for the first time I also received the message on another site (the daily trivia quiz), Ebay, still fine as is photobucket and other motorhome sites.
     
  11. acting_strange

    acting_strange

    Joined:
    May 16, 2010
    Messages:
    3,398
    Likes Received:
    2,568
    Location:
    North Hykeham
    Roger have you cleared your cache and got rid of all your tmp files etc??

    Try running this programme..... its free and ok....

    http://www.amltools.com/

    this should help
     
  12. Diabalo

    Diabalo Funster

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    1,966
    Likes Received:
    379
    Location:
    Rochester
    Be carefull, very carefull of registry cleaners they can cause more harm than good:thumb:
     
  13. Wildman

    Wildman Read Only Funster

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    15,458
    Likes Received:
    8,598
    Location:
    Ilfracombe, Devon
    update

    I have deleted cookies, history, internet cache, flushed the DNS, switched off the router to clear any residual memory. Run virus checker, malwarebytes.
    Still have a problem that does not occur when using firefox.
    This morning using IE7 I managed to surf the site for at least half an hour before being excluded rendering the tab useless.
     
  14. hilldweller

    hilldweller Funster Life Member

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    26,414
    Likes Received:
    25,063
    Location:
    Macclesfield
    But, oh boy, can a good one do a load of good.

    I paid for UniBlue.
     
  15. sue1959

    sue1959 Read Only Funster

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    1,390
    Likes Received:
    626
    Location:
    Ireland
    Wildman I thought I'd solved the problem but no... have now installed firefox and it seems to be working fine. I can also access the site through IE8 but tell the machine I still want firefox as my server and it works OK. Only problem onow is Firefox doesn't have any of my favourites on it and all my passwords have gone. luckily I know them all.
     
  16. wivvy's dad

    wivvy's dad Read Only Funster

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    3,218
    Likes Received:
    1,807
    Location:
    48.066895,12.862673
    You can copy your favourites from IE to Firefox, and vice-versa.
     
  17. sue1959

    sue1959 Read Only Funster

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    1,390
    Likes Received:
    626
    Location:
    Ireland
    Without appearing to stupid how do I do that?
     
  18. wivvy's dad

    wivvy's dad Read Only Funster

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    3,218
    Likes Received:
    1,807
    Location:
    48.066895,12.862673
    Unfortunately - or perhaps fortunately - I don't use IE at home, but have to use it at work. So I have a daily increasing number of favourites.
    If I remember correctly, somewhere in the top left will be a drop down menu showing something like BACKUP / RESTORE. Obviously you want to backup your FAVOURITES. It saves them as either a csv table, or as live links which you can then IMPORT into Firefox.
    In Firefox, go to Bookmarks tab at top, go to Organise Bookmarks, click on the Import and Backup tab, and navigate to where you stored your IE Favourites and Import them.
    You did store them somewhere obvious didn't you.....? Desktop is easiest.
     
  19. Wildman

    Wildman Read Only Funster

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    15,458
    Likes Received:
    8,598
    Location:
    Ilfracombe, Devon
    Movan also on IE7 and cannot use the site

    It is now looking like a site problem as Movan, and Sue1959 are also having problems can you find the answer please Jim. it has to be something you have done recently
    quote
    [18:52:14] Movan: Roger, please will you let Jim know that I cannot post a reply to any posting, I have lost my New Posts button, and despite removing a load of private messages to about only thirty five, I still cannot send messages i.e. to post about my new email address.. Can you help please .. thank you. It just comes up telling me I am not entitled to etc etc Joy x
    End quote
     
  20. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    25,826
    Likes Received:
    76,089
    Location:
    Sutton on Sea
    Unfortunately I cannot help, they must be local issues.:Sad: Both Wildman and sue are OK with the latest browsers and unfortunately Movan has had the same problem for months. Normally if things are wrong, my inbox fill pretty fast. I wish I knew the answer but sadly I don't. I can load the site on 3 different browsers, using half a meg broadband, on a dongle and even on gprs on a phone. As far as I can see the site is running fine.
     
Loading...

Share This Page