IBoost Help Anyone

Discussion in 'Tech/Mech General' started by Dubiousp, Oct 20, 2013.

  1. Dubiousp

    Dubiousp Read Only Funster

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    233
    Likes Received:
    45
    Location:
    Hampshire
    I bought an Iboost couple of three weeks ago, last weekend tried for the first time but couldn't get internet. Tried again this morning and still no joy,,,

    I think Ive followed the instructions

    • Logged into the unit
    • Scanned and found FON
    • Switched over and tuned aerial
    • Then logged out
    • Back to internet ex
    • Press google and displayed unable to display
    • the wifi signal says limited :shout::shout::shout:
     
  2. Chris

    Chris Funster Life Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    16,443
    Likes Received:
    34,535
    Location:
    kent
    Are you doing exactly what they tell you to do on the instructions?

    Mine is in the van so I can't look at it at the moment, but keep persevering.
     
  3. Dubiousp

    Dubiousp Read Only Funster

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    233
    Likes Received:
    45
    Location:
    Hampshire
    Well I think Ive followed the instructions to a tee. Ive locked on to a signal fine tuned aerial,, logged out and tried searching google which I thought should bring up fon login.
     
  4. Chris

    Chris Funster Life Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    16,443
    Likes Received:
    34,535
    Location:
    kent
    Sounds like you should be connected.

    Is the signal too weak perhaps?
     
  5. Dubiousp

    Dubiousp Read Only Funster

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    233
    Likes Received:
    45
    Location:
    Hampshire
    Off the scale will try a weaker signal
     
  6. Chris

    Chris Funster Life Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    16,443
    Likes Received:
    34,535
    Location:
    kent
    Just reading your OP again.

    I don't think you log out before trying Google, you just open a new window for Google.

    Mine is all set up and it's easy now but I know I was scratching my head at first
     
  7. Dubiousp

    Dubiousp Read Only Funster

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    233
    Likes Received:
    45
    Location:
    Hampshire
    Oooops Ive done it now pressed that reset button the one that said don't press,, sounds like a phone call to them tomuz
     
    • Like Like x 1
  8. Larrynwin

    Larrynwin Funster

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    8,518
    Likes Received:
    12,753
    Location:
    Norfolk
    Bl@@dy reset button, I accidentally did mine and had to go through a reset procedure with attachments from Adam at Motorhome WiFi.
    He will require info on your specific unit so what I have will not be of help to you
    Good luck :thumb:
     
  9. Dubiousp

    Dubiousp Read Only Funster

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Messages:
    233
    Likes Received:
    45
    Location:
    Hampshire
    Thats a shame, is it just pin and ID thats different
     
  10. Larrynwin

    Larrynwin Funster

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    8,518
    Likes Received:
    12,753
    Location:
    Norfolk
    I will go back to my e mail from Adam and let you know :thumb:
     
  11. Chris

    Chris Funster Life Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    16,443
    Likes Received:
    34,535
    Location:
    kent
    I never had any of these problems.

    I delegated set up to Isabel:thumb::BigGrin:
     
  12. Larrynwin

    Larrynwin Funster

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    8,518
    Likes Received:
    12,753
    Location:
    Norfolk
    Have checked my e mail with Motorhome wifi and I needed to upload a cofiguration file to the router so rather than me give you info that could make matters worse it may be best to contact them direct.
    They gave me a good back up service :thumb:
     
Loading...

Share This Page