vBulletin Message

Discussion in 'Website Help' started by Kon tiki, Jun 17, 2009.

  1. Kon tiki

    Kon tiki

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    490
    Location:
    North Wales
    Ratings:
    +0
    I get the occasional problem cropping up trying to open some of the posts. I tried to view the thread Scottish meets on the UK Touring forum & I get the message.

    vBulletin Message
    Unable to add cookies, header already sent.
    File: D:\home\Default\motorhomefun.co.uk\htdocs\includes\class_core.php
    Line: 3277

    Also noticed that at the top of the page it says
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [path]\includes\functions_post_thanks.php on line 222

    I have had similar messages before but have never found out a solution to get around it.
     
    Last edited: Jun 17, 2009
  2. wasp

    wasp Funster

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Messages:
    2,827
    Location:
    Warsop
    Ratings:
    +2,103
    I just got that message whilst perusing the threads I clicked back to home and tried again strange innit!!!!:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
     
  3. pappajohn

    pappajohn Funster Life Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    32,841
    Location:
    YO11 2BD
    Ratings:
    +27,568
    same here on the scottish thread,

    cant be that interesting then.:ROFLMAO:
     
  4. RuthRv

    RuthRv

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    869
    Ratings:
    +2
    same here as well,
     
  5. peaps

    peaps Funster

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    164
    Location:
    SWINDON
    Ratings:
    +27
    and me
     
  6. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    28,698
    Location:
    Sutton on Sea
    Ratings:
    +97,998
    I think I have fixed this, the error points to a conflict with the "thanks hack" which is a forum "add on" I have upgraded and reinstalled the thanks hack and the conflict appears to be resolved. I'm sure you will tell me if it isn't:Smile:
     
  7. sandyketton

    sandyketton

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    334
    Location:
    South West Suffolk
    Ratings:
    +17

    This is to tell you that it is. :Smile:LOL

    Thanks Jim :Smile:



    Sandyketton
     
  8. hilldweller

    hilldweller Funster Life Member

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    29,621
    Location:
    Macclesfield
    Ratings:
    +37,613
    <FX> Scottish accent "We're doomed, I tell ye, we're all dooooooooomed".
     
  9. nozzmoking

    nozzmoking

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    220
    Location:
    West Berkshire
    Ratings:
    +0
    I get strange forum effects using Firefox 3. For instance, the main menu bar has the background graphic missing, as in pic below:

    [​IMG]

    Also, when I click on an attached thumbnail to view, I get the lightbox but the pic doesn't expand, as here:

    [​IMG]

    No problems in IE, but I prefer FF.

    Paul
     
  10. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    28,698
    Location:
    Sutton on Sea
    Ratings:
    +97,998
    Strange. Firefox renders the site well for me. Anyone else have those problems with FF?
     
  11. nozzmoking

    nozzmoking

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    220
    Location:
    West Berkshire
    Ratings:
    +0
    Another problem I'm getting on my work & home computers, (both XP Pro + FF3) is that I can't subscribe to any threads. If I click above on the thread tools and select 'subscribe to thread' it goes through the correct motions however, I get the same amount of subscribed threads showing each time, (42). If I immediately go back to thread tools, the link is still showing 'subscribe to thread', in other words I never get the unsubscribe link. I know this doesn't work for me as I don't receive email notifications, even though this is set in my options.

    vBulletin is normally bullet-proof and I haven't come across this issue previously. Could be my install of FF but weird that it's the same at work.

    Paul
     
  12. champers

    champers Funster Life Member

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    3,839
    Location:
    Wales
    Ratings:
    +3,039
    I use FF vers 3.0.11 all works fine for me, it is the user on my puter at fault:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice