TV not working

Discussion in 'The Beginner' started by tilly ivimey, Oct 25, 2011.

  1. tilly ivimey

    tilly ivimey

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    16
    Location:
    Chester. UK
    Ratings:
    +0
    Hello again all, Four months ago we bought an old Hymerthat has been fitted with a new tv system. Unfortunately its not working, does anyone know of a fitter in the N/W (Chester area) where I might get this sorted? Many thanks for any help. Bill and Tily
     
  2. callumwa

    callumwa

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    4,113
    Location:
    Tyne & Wear, sometimes..
    Ratings:
    +4,520
    What exactly is "not working"...? More info may help

    Have you checked the power supplies. Is it a 12v or 240v TV set?
    Have you checked the usual fuses and breakers to start? Does it work off 12v direct, or via a transformer. Is it a TV with DVD and does anything work or is it totally dead?

    Callum
     
  3. pudseykeith

    pudseykeith

    Joined:
    Nov 5, 2007
    Messages:
    382
    Location:
    Leeds West Riding of York
    Ratings:
    +105
    Hi. Just a thought, is it still on analog if it is it will need a set top box of full of digitals and things. hope you sort it out. Pudseykeith. :thumb:
     
  4. Yorkshirelass

    Yorkshirelass

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Messages:
    4
    Location:
    Yorkshire
    Ratings:
    +3
    try rhinoinstalls. i think he covers your area. did our gaslow but does allsorts. nice guy. has a website.
    Yl
     
  5. Gooney

    Gooney Funster

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    4,814
    Location:
    Flintshire
    Ratings:
    +9,806
    Hi Bill and Tilly, I'm not an expert but I do know a bit after setting up my own stuff,I don't live too far from Chester so if you send me a PM I might be able to help you :thumb:
     
    • Like it Like it x 1
Loading...

Share This Page