swift 630l trip switch help

Discussion in 'Swift Motorhomes' started by olli 630L, Mar 27, 2008.

  1. olli 630L

    olli 630L

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    8
    Location:
    northants
    Ratings:
    +0
    hi

    we have a swift 630l on a 05 plate and continue to have problems with
    the hot water trip switch on mains , as any body had the same problem
     
  2. Bryan

    Bryan

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    2,096
    Ratings:
    +342
    Hi,

    I'm afraid that I can't help you with your query but I can say:

    Hello and :welcome: to MotorhomeFun. Tha fastest growing motorhome community in the UK :thumb:


    I hope you do get a reply to your question soon...

    Bryan
    Administrator
     
  3. Johns_Cross_Motorhomes

    Johns_Cross_Motorhomes Trader - Motorhome & Accessory Sales

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    9,512
    Location:
    East Sussex 01-580-881288
    Ratings:
    +6,465
    Hi and welcome to the fun site where its always cool!

    Give our service dept a ring, they should be able to help you.

    01-580-881288

    Regards
     
  4. adventure

    adventure

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    131
    Location:
    somerset
    Ratings:
    +0
    hi olli 630l

    The most obvious problem would be the trip itself, there was a problem with the trips on the model you have, most were probably changed when they failed but as swift did no issue a recall there will be some faulty trips still about.

    Please do have it checked by a competant person to ensure that there is not an underlying problem

    Nick
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice