Status Aerial

Discussion in 'TV & Satellite' started by Barry, Aug 18, 2008.

  1. Barry

    Barry

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    13
    Ratings:
    +0
    I have a Status flying saucer aerial on my MH which doesn't work as well as a small set top that I carry. Can anyone suggest a replacement roof mounted unit that I could get that will work
     
  2. Barry

    Barry

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    13
    Ratings:
    +0
    Status

    Just seen all the info on next page
     
  3. johnsandywhite

    johnsandywhite

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    2,348
    Location:
    Doncaster/Spain
    Ratings:
    +18
    :Cool: I have one in our Kontiki with a Status Powerpack (Booster) fitted. Works a treat. :winky:
     
  4. Geo

    Geo Trader - Funster

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    10,285
    Location:
    Mansfield,Notts
    Ratings:
    +11,768
    The Flying saucer was at one time the best on the market, since messing with the frequencies it's now no better than a Frisbee, people Will tell you about much cheaper stick aerials I'm sure, but the Status 530, available in long pole or short pole depending on if its mounted in wardrobe (long) or cupboard (short) is the one to beat and is of course initself a "Status" symbol:ROFLMAO::ROFLMAO:
    Fitted as standard to most new Motor Homes
    Geo
     
  5. dshague

    dshague Funster

    Joined:
    Aug 22, 2007
    Messages:
    964
    Location:
    sth yorks
    Ratings:
    +246

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice