Sky code for Avtex

Discussion in 'TV & Satellite' started by Munchie, Oct 6, 2009.

  1. Munchie

    Munchie Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,773
    Location:
    Champagnac-La-Riviere
    Ratings:
    +13,882
    Only works with the new Sky remotes...2446 :thumb:
     
  2. Frankia

    Frankia

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    133
    Location:
    Lincolnshire
    Ratings:
    +0
    Thanks for that but I have just tried it with my "rev8" (latest version) remote and my Avtex W192D and it won't control it - When I get a bit more time away from enjoying myself I may have a go at some other codes.

    On the other hand I may try to find a way of getting the 46" Samsung in the 'van - I know the Sky remote operates that:Smile:
     
  3. theresa

    theresa

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    367
    Location:
    near falmouth cornwall
    Ratings:
    +0
    On the other hand I may try to find a way of getting the 46" Samsung in the 'van - I know the Sky remote operates that:Smile:[/QUOTE]

    that would be cool then you could watch it from out side as well as every one else :ROFLMAO::ROFLMAO:
     
  4. Munchie

    Munchie Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,773
    Location:
    Champagnac-La-Riviere
    Ratings:
    +13,882
    Code was e mailed to me from Avtex today. Haven't had chance to try it on mine yet> :Eeek:
     
  5. Frankia

    Frankia

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    133
    Location:
    Lincolnshire
    Ratings:
    +0
    hat would be cool then you could watch it from out side as well as every one else

    I always was an exhibitionist. -- Never had much to show for it though!:ROFLMAO:
     
  6. BigJohn

    BigJohn

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    187
    Location:
    Kiveton Park, S Yorkshire
    Ratings:
    +0
    I can't get my Sky remote to control the Samsung TV - Can you tell me what the code is?
    When I rang Sky even they didn't know the code, so you're better than them (but you probably knew that already).:Smile:
     
    Last edited: Oct 6, 2009
  7. Munchie

    Munchie Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,773
    Location:
    Champagnac-La-Riviere
    Ratings:
    +13,882
    Don't know if this helps got em on the web

    Samsung 0060 065, 584, 037, 245, 476, 398, 516, 292, 318,

    037 ::bigsmile:
     
  8. Frankia

    Frankia

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Messages:
    133
    Location:
    Lincolnshire
    Ratings:
    +0
    Yep I use the 1st of those codes which operates all 3 of our Samsungs.

    If you go to the interactive bit on your sky box you can get a list of all the codes for all the brands and models they are able to operate. You will find the list for Samsung is very very long. Make sure you know the exact model number.

    I can't understand why the sky operator didn't know the code as the list is quite comprehensive,
     
  9. GIBLA53

    GIBLA53

    Joined:
    Jul 26, 2009
    Messages:
    267
    Location:
    Powys/Spain
    Ratings:
    +26
  10. BigJohn

    BigJohn

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    187
    Location:
    Kiveton Park, S Yorkshire
    Ratings:
    +0
    Many thanks for all your replies.
    Re: Sky - I mthink that it depends on who answers the phone, and what mood they're in.:RollEyes:
     
Loading...

Share This Page