Signature

Discussion in 'Motorhome Chat' started by Bugsy, Jan 27, 2009.

  1. Bugsy

    Bugsy

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    62
    Location:
    Norfolk
    Ratings:
    +0
    What am I doing wrong?:Doh: I have a picture signature but it never shows when I post a reply!:cry:

    Can someone sort me out? Well not literally.:Blush:

    Thanks
    Toni
     
  2. Wildman

    Wildman

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    15,426
    Location:
    Ilfracombe, Devon
    Ratings:
    +8,653
    are you sure it is small enough and still enabled since the reinstall
     
  3. American Dream

    American Dream

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    6,371
    Location:
    Lincoln
    Ratings:
    +156
    Hi Toni,

    If it's in the pixel size and physical size it should work ok.

    500 x 100 pixels and 9.8 kbytes.

    You may have to play about editing it a bit to meet these settings.

    Steve.
     
    Last edited: Jan 28, 2009
  4. Bugsy

    Bugsy

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    62
    Location:
    Norfolk
    Ratings:
    +0
    The photo I used worked fine on the RVOC site but won't work on here. Jim is having a look into this for me.:thumb:

    Just did a preview and the picture is there - hooray.::bigsmile:

    Toni
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice