"Right Click" not working

Discussion in 'Computers' started by Pilote87, May 13, 2018.

  1. Pilote87

    Pilote87 Funster

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    372
    Location:
    Département 87
    Ratings:
    +347
    Can anybody give any suggestions, please?

    For about a week now I cannot open anything up into a new tab, new window, or a new private window, BUT the problem only seems to be with MHF. I can't even click on a link to an external connection to open it up. An example of this is the link to the lady driver not understanding what cruise control is.

    I can see the link trying to open up the new tab / window, but it immediately closes down again.

    I am running Firefox on my HP laptop.

    Thanks in anticipation

    J
     
  2. sueandjohn

    sueandjohn Funster

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    350
    Location:
    lake district
    Ratings:
    +365
    Have you got pop ups blocked
     
  3. DavidG58

    DavidG58 Funster

    Joined:
    Feb 24, 2013
    Messages:
    9,443
    Location:
    Bolsover, Derbyshire
    Ratings:
    +36,220
    this might just show how useless I am at technology, but don't you use left click not right click ?

    failing that when did you last restart your laptop, that seems to fix most of my issues (y)
     
  4. DaveandJen

    DaveandJen Funster

    Joined:
    Aug 2, 2017
    Messages:
    181
    Location:
    South Kent Coast.
    Ratings:
    +298
    If the problem is only when viewing MHF best send a note to Jim about the problem.
     
  5. pappajohn

    pappajohn Funster Life Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    32,703
    Location:
    YO11 2BD
    Ratings:
    +27,266
    Corrupt cookie.
    Clear cookies and cache.
    Log on using the URL address, not from a favourite or link.
     
    • Like it Like it x 1
  6. Pilote87

    Pilote87 Funster

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    372
    Location:
    Département 87
    Ratings:
    +347
    Yes I have, but I have blocked pop-ups for a long time

    I have restarted my computer at least twice since the problem started, so don't think that is the solution.

    I will. Any thoughts @Jim

    I will do that now and come back with the result.

    Thank you all for your suggestions. Much appreciated.

    J
     
  7. denisejoe

    denisejoe Funster Life Member

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    1,988
    Location:
    Isle of Sheppy
    Ratings:
    +2,195
    Try getting a previous backup and seeing if that works
     
  8. Pilote87

    Pilote87 Funster

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    372
    Location:
    Département 87
    Ratings:
    +347
    @pappajohn I have cleared the Firefox cache, but to no effect.

    @denisejoe I'm being a bit thick tonight as I am not sure what you mean.

    However, I am off to bed now as I am an hour in front of you and have been up about 18 hours now. I'm getting old. I'll check here again in the morning.

    Thank you

    J
     
  9. pappajohn

    pappajohn Funster Life Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    32,703
    Location:
    YO11 2BD
    Ratings:
    +27,266
    Did you also clear cookies and physically type www.motorhomefun.Co.Uk into your address bar?
     
  10. denisejoe

    denisejoe Funster Life Member

    Joined:
    Aug 6, 2014
    Messages:
    1,988
    Location:
    Isle of Sheppy
    Ratings:
    +2,195
    Go to a previous backup
     
  11. Pilote87

    Pilote87 Funster

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    372
    Location:
    Département 87
    Ratings:
    +347
    Yep, done that! Laptop has been off overnight, re-cleared cache and cookies (remove all option) this morning and re-started computer. Still no change.

    It does seem that I am only having this problem on "Fun", not on other forum(s) or
     
  12. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    28,485
    Location:
    Sutton on Sea
    Ratings:
    +97,033

    Try another browser and see if you have issues then. (y)
     
  13. Pilote87

    Pilote87 Funster

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    372
    Location:
    Département 87
    Ratings:
    +347
    @Jim, thanks Now why didn't I think of doing that? I loaded up Chrome and it worked, but I didn't log in as I can't remember what password I am using on Fun at the moment. The lack of a password shouldn't make any difference though, should it?

    J
     

Share This Page