Recover web page --

Discussion in 'Motorhome Chat' started by joner8888, Nov 18, 2014.

  1. joner8888

    joner8888

    Joined:
    Jan 4, 2012
    Messages:
    2,188
    Location:
    somerset
    Ratings:
    +1,973
    Very often --x4 times in a row as of now ,when logging on to MHF the page freezes and tries to recover .
    I try other icons --Amazon/Google and all is fine, is there a bug or virus about?
     
  2. Al-Di

    Al-Di Funster Life Member

    Joined:
    Mar 15, 2014
    Messages:
    1,317
    Location:
    prestwich
    Ratings:
    +7,517
    get the same problems
     
  3. chaser

    chaser Funster

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    9,409
    Location:
    uttoxeter
    Ratings:
    +15,227
    Getting the same on iPad , only seems to do it since the last upgrade
     
  4. injebreck99

    injebreck99 Funster

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    1,494
    Location:
    norfolk
    Ratings:
    +1,950
    Me too, but on other sites as well, BT, Ebay etc, once it happens, might as well shut down as it keeps on doing it over and over. Grrr!
     
  5. Ranger

    Ranger Funster

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    306
    Location:
    Lincolnshire
    Ratings:
    +370
    Me too on lots of sites since upgrading to windows 8.1, never happened before on windows 8.0
     
  6. pappajohn

    pappajohn Funster Life Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    31,539
    Location:
    YO11 2BD
    Ratings:
    +24,536
    I notice a day or two ago fun was running very slow.......maybe 30 seconds or more for page changes.

    Tried dumping the cache but that didnt work.
    turn off and restart....no good.

    Accepted it then it came back to normal
     
  7. pandj

    pandj Funster Life Member

    Joined:
    Jul 21, 2013
    Messages:
    716
    Location:
    East Sussex
    Ratings:
    +2,105
    Same problem here, sometimes have to log into e-bay time after time before I get in as well.
    Windows 8.1(n)
     
  8. sedge

    sedge Funster

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    4,782
    Location:
    Nr Jct 3 M6
    Ratings:
    +5,628
    Well we've still got 7 and I've said on here before I have a helluva job with MHF.

    I've now installed AdblockerPlus, which is a shame because actually, I rather like the people who advertise, the trade members on Fun, it's all very cosy - it's a shame the Fun site itself forces me to do this.

    But there is certainly something about it that my computer does NOT like.

    I don't have the problem with any others I infest, as in the main they are non-profit and don't accept any adverts.

    I wonder if it's very graphics hungry or something like that ?
     
  9. Jaws

    Jaws Funster Life Member

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    19,267
    Location:
    Narrfoook
    Ratings:
    +29,783
    No issues at all here ( windoozz 7 )
    Are you guys running adblock or adblock plus at all ?
    I run both .. It MAY be a renegade advert causing your problems ?
     

Share This Page