Problems viewing photos/error message

Debs

LIFE MEMBER
Jun 9, 2014
5,701
102,716
West Notts
Funster No
31,908
MH
A class Adria Vision
Jim since the recent tweaks to the forum software there seems to be an issue when trying to post photos.

It seems to be random which isn't helping - but basically after a photo has been attached it shows on the post as 'attachment' & clicking on it just gives an error message saying 'oops, we ran into some problems'

I'm not sure if you arevaware of this but it has been going on for a while now.

Cheers
 

funflair

LIFE MEMBER
Dec 11, 2013
14,301
18,075
Guisborough
Funster No
29,351
MH
MORELO palace
Exp
since 2012
Jim since the recent tweaks to the forum software there seems to be an issue when trying to post photos.

It seems to be random which isn't helping - but basically after a photo has been attached it shows on the post as 'attachment' & clicking on it just gives an error message saying 'oops, we ran into some problems'

I'm not sure if you arevaware of this but it has been going on for a while now.

Cheers
Are you using the "Attach files" button Deb?
 
Jan 19, 2014
4,437
13,508
south shields
Funster No
29,767
MH
Chausson 620 welcoome
Exp
since 1990
Jim since the recent tweaks to the forum software there seems to be an issue when trying to post photos.

It seems to be random which isn't helping - but basically after a photo has been attached it shows on the post as 'attachment' & clicking on it just gives an error message saying 'oops, we ran into some problems'

I'm not sure if you arevaware of this but it has been going on for a while now.

Cheers
It will be your phone đź‘Ť :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Subscribers  do not see these advertisements

 

movan

LIFE MEMBER
Dec 2, 2009
20,447
96,102
Moving around
Funster No
9,543
MH
Burstner
Exp
since07
I have had the same problem too.. Since the update.

The only way I can change the photo from a link to the photo is to come off the thread, then go back in and do an edit and go through the Attach Files process all over again.
 
Jan 19, 2014
4,437
13,508
south shields
Funster No
29,767
MH
Chausson 620 welcoome
Exp
since 1990
I have had the same problem too.. Since the update.

The only way I can change the photo from a link to the photo is to come off the thread, then go back in and do an edit and go through the Attach Files process all over again.
You got a dodgy phone as well joy :unsure: :ROFLMAO:
 

funflair

LIFE MEMBER
Dec 11, 2013
14,301
18,075
Guisborough
Funster No
29,351
MH
MORELO palace
Exp
since 2012
After you choose the photo do you click on where it says "insert" on the photo and then select "Full image" or "thumbnail" ?

Subscribers  do not see these advertisements

 
Jul 24, 2009
3,809
41,825
South Yorkshire
Funster No
7,631
MH
Coachbuilt
Exp
Since 1999
This has been a problem on my laptop too since the recent updates. Many, not all pics display the "oops, we ran into problems" message. Some I have posted myself show up on the preview but not when I look later. But if I leave the page and come back to it they will show.
 

Jenben

LIFE MEMBER
Oct 19, 2015
1,735
91,243
Uk
Funster No
39,638
MH
Hymer Exsis I
Exp
Since 2007
After you choose the photo do you click on where it says "insert" on the photo and then select "Full image" or "thumbnail" ?
I do this and select full image but at the moment it’s hit and miss as to whether the attachment is available.

I have now taken to posting the reply and going back to check that the post has an image loaded, it’s not every time which makes it odd.
 
OP
Debs

Debs

LIFE MEMBER
Jun 9, 2014
5,701
102,716
West Notts
Funster No
31,908
MH
A class Adria Vision
Are you using the "Attach files" button Deb?
Yes I do Martin, there's not any other way is there? & yes, I do the insert as full etc. Sometimes it's fine & sometimes it's not, a few of us have been havi g the same issue on the morning thread since the tweaking & it's not consistent so not sure if there's a bug. I can't see why doing the same thing each time ends up with different outcomes?
I wasn't sure whether Jim was aware. I know he's busy but it's getting to be a bit of a pain.

And as for the phone comment, I think Andy is just feeling brave :laughing: I'm sure we'll catch up at some point! ::bigsmile:

Subscribers  do not see these advertisements

 

Jim

Ringleader
Jul 19, 2007
31,696
87,037
Sutton on Sea
Funster No
1
MH
C Class Diesel RV
Exp
Since 1988
Jim since the recent tweaks to the forum software there seems to be an issue when trying to post photos.

It seems to be random which isn't helping - but basically after a photo has been attached it shows on the post as 'attachment' & clicking on it just gives an error message saying 'oops, we ran into some problems'

I'm not sure if you arevaware of this but it has been going on for a while now.

Cheers
Thanks I'll take a look. We have just recently changed where we store attachments so maybe there is an issue with that. I'll see if I can replicate it. (y)
 

Jim

Ringleader
Jul 19, 2007
31,696
87,037
Sutton on Sea
Funster No
1
MH
C Class Diesel RV
Exp
Since 1988
elsan boys-1.jpg
 
OP
Debs

Debs

LIFE MEMBER
Jun 9, 2014
5,701
102,716
West Notts
Funster No
31,908
MH
A class Adria Vision
West Country Motorhomes
Friendly professional service from qualified technicians
Rhino Installs
Passionate about energy
Top