Is it just me...

Discussion in 'Computers' started by JayDee, Jan 11, 2010.

  1. JayDee

    JayDee Funster

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    1,313
    Location:
    N. Devon
    Ratings:
    +167
    .... or is anybody else finding they can't multiquote posts and the smilies don't work? I tried re-booting but to no avail. Also note there is no Banner at the top. It is me isn't it? What's happened? John Also the line spacing and paragraphing don't work.
     
    Last edited: Jan 11, 2010
  2. chesterfield hooligan

    chesterfield hooligan Funster

    Joined:
    May 12, 2009
    Messages:
    1,175
    Location:
    Stanton Hill
    Ratings:
    +983
    :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::Smile::Smile::Smile::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
     
  3. GregM

    GregM Read Only Funster

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    255
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +0
    Jaydee I see the Banner at the top and the ::bigsmile:::bigsmile:::bigsmile:::bigsmile:::bigsmile: do appear to be working for me.
     
  4. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    28,093
    Location:
    Sutton on Sea
    Ratings:
    +91,906

    Sorry your having problems, Multi quote working here Smilies too. ::bigsmile: Sounds like you might have a corrupt cache browser cache. Try clearing it and see if it helps.
     
  5. JayDee

    JayDee Funster

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    1,313
    Location:
    N. Devon
    Ratings:
    +167

    Hah!!!:thumb:

    Sorted it!! Ran a computer clean up program last night (Comodo) and it must have been a bit over-enthusiastic.:Doh:
    Just done a System Restore back to yesterday and it all seems to be working again.

    Probably won't run that again.:Blush:


    Thanks all::bigsmile:


    John
     
Loading...

Share This Page