is chrome spoiling your fun too?

haganap

LIFE MEMBER
Dec 5, 2007
11,808
15,461
Cheshire- England
Funster No
974
MH
N +B Arto 79le
Exp
I'm an oldbie
Chrome seems to be dicking about for me on fun, It seems that it won't let me post replies as the box isn't there. I replied to an inbox message but it would not let me post in there.

also when I like a post it is throwing up another message asking if I am sure that I want to like that post? anyone else having any issues.....
 
Reactions: Jim

movan

LIFE MEMBER
Dec 2, 2009
19,004
46,268
Moving around
Funster No
9,543
MH
Burstner
Exp
since07
Mine ok today Paul... but yesterday for a few hours I guess ... I couldn't post a like.
 
Reactions: Jim
Jan 28, 2013
3,223
4,522
Weardale, Co Durham
Funster No
24,456
MH
Coachbuilt
Exp
since 2011
Chrome was playing up for me with the blank page issue... But since the last update it seems to work fine.. (note 3)
 

Techno

LIFE MEMBER
Jul 28, 2010
15,330
17,877
Leeds the one up North
Funster No
12,905
MH
Rapido 7090F 3 litre 160
Exp
May 2010
I use Chrome Paul and no issues on a good connection but over the weekend on a poor wifi this did occur
I think the page takes so long to load that it times out without completing
 
OP
haganap

haganap

LIFE MEMBER
Dec 5, 2007
11,808
15,461
Cheshire- England
Funster No
974
MH
N +B Arto 79le
Exp
I'm an oldbie
as said Jim, I actually uninstalled and done a clean re-install.
Cleared cahe's too....
those are the errors that I am getting, I just can't post?
what problems is JJ having?
 
Apr 12, 2010
1,648
11,272
West Suffolk
Funster No
11,027
MH
Adria twin van conversion
Exp
since 2007
Chrome was messing me about so I deleted it, then re installed it. Now it works perfectly again ?
Why I dont know.
Phil
 
Mar 11, 2014
715
701
Lincs
Funster No
30,480
MH
PVC
Exp
Since 2010
I think all the varying browsers can be glitchy from time to time depending on what else you're running on your computer. A couple of weeks ago my laptop locked up totally. I eventually got it running in safe mode. I originally thought it was AVG causing the problem so took that off, but no, still the same.

I eventually tracked it down to Firefox. Took it off, and am now back in business running on Chrome with no problems - there - I've probably jinxed it now.
 

scotjimland

Free Member
Jul 25, 2007
32,019
29,509
.
Funster No
15
MH
.
Exp
.
Another one who has given up on Chrome and now on FF .. Chrome was freezing and taking ages to load pages.. the "resolving host " issue.. which I have tried to resolve without much success .. including a clean install.

Firefox is good, but not perfect.. it's just better.

also, when you uninstall Chrome using Windows uninstaller it won't remove personal seeings and other Chrome files which will still be there when you re install ..so you may still have the same issue

to get rid of all the Chrome files you need to do a manual search or better and safer is Revo uninstaller which also removes the associated registry entries.
 
SMC Motorhomes Newark
RoadPro
Johns Cross
Safeguard Motorhome Insurance
Rhino Installs
Friendly professional service from qualified technicians
Free Club Stickers
Top