hymer waste water indicator !

Discussion in 'Tech/Mech General' started by greyman1, Oct 6, 2013.

  1. greyman1

    greyman1

    Joined:
    Aug 7, 2011
    Messages:
    363
    Location:
    manchester
    Ratings:
    +273
    hi guys, has anybody replaced their waste water indicator [that fits inside the tank] ? if so where did you get the part from? hymeruk dont seem to list it ! it is basically a slim strip of circuit board with 5 wires coming from it . cheers garry
     
  2. Tootles

    Tootles Funster

    Joined:
    Sep 14, 2013
    Messages:
    9,444
    Location:
    Lancaster
    Ratings:
    +46,417
    Have you tried Fleabay?
     
  3. greyman1

    greyman1

    Joined:
    Aug 7, 2011
    Messages:
    363
    Location:
    manchester
    Ratings:
    +273
    yes , ive tried ebay and kak tanks as well but no luck so far . cheers
     
  4. Wildman

    Wildman

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    15,458
    Location:
    Ilfracombe, Devon
    Ratings:
    +8,647
    why replace it they never work any way, just get gummed up. Empty frequently and at least every time you fill with water.
     
  5. greyman1

    greyman1

    Joined:
    Aug 7, 2011
    Messages:
    363
    Location:
    manchester
    Ratings:
    +273
    im just the type of person that likes things to work as they were intended, if at all possible.
     
  6. Xabia

    Xabia Funster

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    933
    Location:
    Rural Nottinghamshire and Spain
    Ratings:
    +907
  7. Theonlysue

    Theonlysue Funster Life Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    3,633
    Location:
    Essex
    Ratings:
    +4,310
    Hymer part

    Hi,
    I am full of praise for the parts dept at brownhills, Newark.
    Every time I have dealt with the, they have really known their stuff on Hymers ::bigsmile:
     
    Last edited: Oct 6, 2013
Loading...

Share This Page