emoticons

Discussion in 'Website Help' started by zaskar, Sep 25, 2007.

  1. zaskar

    zaskar Funster

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    996
    Location:
    UK
    Ratings:
    +106
    Could somebody please tell me why my emoticons (smilies) wont work?
    Ta
     
  2. Lindy-C

    Lindy-C Deleted User

    Ratings:
    +0
    Maybe you need Admin to give you a tweak :Blush:

    Mine work fine! :ROFLMAO::beer::clap::man_in_love::whistle:
     
  3. Geo

    Geo Trader - Funster

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    9,974
    Location:
    Mansfield,Notts
    Ratings:
    +9,936
    Ah!!!! you have to pay for them here:ROFLMAO:
    Geo
     
  4. kands

    kands Read Only Funster

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Messages:
    1,286
    Ratings:
    +13
    Because you should be at work and not lounging around on here maybe?????????
    :ROFLMAO::shout::ROFLMAO::roflmto::Eeek::ROFLMAO:

    Keith
     
  5. johnsandywhite

    johnsandywhite

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    2,348
    Location:
    Doncaster/Spain
    Ratings:
    +17
    :ROFLMAO:Hi zaskar. I think it may because you have the scripts blocked?
     
  6. zaskar

    zaskar Funster

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    996
    Location:
    UK
    Ratings:
    +106
    Yer all Ratbags............so there! :) L.O.L
     
  7. kands

    kands Read Only Funster

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Messages:
    1,286
    Ratings:
    +13
    Errr YEP.......
    Bet you are sooooooooooo glad that you joined now eh?? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

    Keith
     
  8. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    28,346
    Location:
    Sutton on Sea
    Ratings:
    +93,212

    Hi Zaskar, I do not think it is anything on the server end it must be something to do the your browser settings, try another browser, I use firefox mostly, they are quick to download and try. ::bigsmile::winky::roflmto::Sad::RollEyes::Cool:
     
  9. zaskar

    zaskar Funster

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    996
    Location:
    UK
    Ratings:
    +106
    Post deleted. Not required. :)
     
  10. johnsandywhite

    johnsandywhite

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    2,348
    Location:
    Doncaster/Spain
    Ratings:
    +17
    :Cool: Yep. I'm using Firefox too. The Scripts are blocked with no-scripts. I have to allow them to use them on MotorhomeFun. :winky:
     
  11. Forestboy

    Forestboy Funster Life Member

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    5,130
    Location:
    Forest of Dean
    Ratings:
    +9,175
    Mine work :ROFLMAO: :thumb: :Eeek: :Blush:
     
  12. Geo

    Geo Trader - Funster

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    9,974
    Location:
    Mansfield,Notts
    Ratings:
    +9,936
    Are you sorted now Paul:thumb:
     
  13. zaskar

    zaskar Funster

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    996
    Location:
    UK
    Ratings:
    +106
    Which means what to a Luddite like me! :)
    I'm usually on the works terminal using Windows NT.
    Great eh? We build state of the art aircraft..........and we're using NT !!!!!!!! :-0
     
  14. zaskar

    zaskar Funster

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    996
    Location:
    UK
    Ratings:
    +106
    No mate :-(
     
  15. johnsandywhite

    johnsandywhite

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    2,348
    Location:
    Doncaster/Spain
    Ratings:
    +17
    Which means Not Terribly good then. :ROFLMAO:
     
  16. zaskar

    zaskar Funster

    Joined:
    Sep 25, 2007
    Messages:
    996
    Location:
    UK
    Ratings:
    +106

    Hmmmmm, that's not the way we put it here............but I've got your drift! :)
     

Share This Page