Cannot "Paste" to forum

Discussion in 'Computers' started by bryandh, Feb 17, 2015.

  1. bryandh

    bryandh

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    1,175
    Location:
    Malaga, Spain
    Ratings:
    +1,541
    Often come across an item which I want to Copy/Paste to a thread on the forum. Having "copied" at source cannot then "paste" to thread chosen. Can manage OK on laptop but not my tablet (Samsung Tab 10.1)............. any ideas? Anybody else have same problem, or maybe just me?

    Bryan
     
  2. big map

    big map Funster Life Member

    Joined:
    Mar 8, 2009
    Messages:
    3,107
    Location:
    Poole
    Ratings:
    +43,299
    on ipad you paste into notes and copy from there and paste onto forum
     
    • Like it Like it x 1
  3. houdini

    houdini Funster

    Joined:
    Oct 20, 2014
    Messages:
    851
    Location:
    Hampshire
    Ratings:
    +3,952
    Hi Bryan

    Did you actually select and stretch the area you want to copy first, then Copy, then Paste? Found I can do it that way on my iPad. Hope this works for you. :)

    Lesley
     
    • Like it Like it x 2
  4. pappajohn

    pappajohn Funster Life Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    31,245
    Location:
    YO11 2BD
    Ratings:
    +23,522
    Samsung tab 3 10.1

    Highlight and click copy on taskbar.
    Hold cursor where you want the item to appear and either a pop-up (paste) will appear above the cursor or it will say paste in the top task bar.
     
  5. bryandh

    bryandh

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    1,175
    Location:
    Malaga, Spain
    Ratings:
    +1,541
    Mainly try to paste URL'S and all Ineed to do is highlight item/area by tapping and then choosing copy function. Paste seems to work for other locations/forums/email etc......... just not this forum. Puzzling.

    Bryan
     
    • Like it Like it x 1
  6. Nirvanauk

    Nirvanauk Funster

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    1,576
    Location:
    God's county. North Yorkshire.
    Ratings:
    +12,301
    I often have the same problem on my iPad. Sometimes works sometimes doesn't.
     
  7. pappajohn

    pappajohn Funster Life Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    31,245
    Location:
    YO11 2BD
    Ratings:
    +23,522
  8. Wildge

    Wildge Funster

    Joined:
    Jul 24, 2013
    Messages:
    1,522
    Location:
    Derbyshire
    Ratings:
    +2,174
    Last edited: Feb 17, 2015
  9. bryandh

    bryandh

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    1,175
    Location:
    Malaga, Spain
    Ratings:
    +1,541
    Pappajohn,,

    That is exactly my problem. Do all that, then tap in text box for reply but no options appear to enable me to select paste. Works as normal elsewhere, just not here. Should also say that I cannot "copy" from this forum to post elsewhere eg into email. See screenshot attached.

    Bryan
     

    Attached Files:

  10. pappajohn

    pappajohn Funster Life Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    31,245
    Location:
    YO11 2BD
    Ratings:
    +23,522
    Correct so far.

    Tap on 'copy' on the top bar.

    TOUCH AND HOLD, dont just tap, where you want to paste and a box saying 'paste' will appear above the curser.
    tap 'paste' and the link will appear.

    Screenshot_2015-02-17-14-50-13.png
     
  11. Yorick

    Yorick Funster

    Joined:
    Oct 1, 2013
    Messages:
    4,473
    Location:
    Lanzarote
    Ratings:
    +9,358
    Maybe try shortcuts?

    Once highlighted use CTRL 'C' to copy. Then CTRL 'V' to paste :)
     
  12. pappajohn

    pappajohn Funster Life Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    31,245
    Location:
    YO11 2BD
    Ratings:
    +23,522
    Just noticed you have a different keyboard to mine.
    is that a tab 4 ?
     
  13. bryandh

    bryandh

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    1,175
    Location:
    Malaga, Spain
    Ratings:
    +1,541
    :LOL: LOL

    Pappajohn, please believe me........ I do all that.
    Need to "tap" reply text box to activate..
    Then "tap and hold" and await the arrival of "paste" prompt, but............ he no come, ever!!!!
     
  14. bryandh

    bryandh

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    1,175
    Location:
    Malaga, Spain
    Ratings:
    +1,541
    Nothing so grand............ Samsung Tab 2, 10.1 with Android version 4.0.4

    Bryan
     
  15. pappajohn

    pappajohn Funster Life Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    31,245
    Location:
    YO11 2BD
    Ratings:
    +23,522
    Must be a tab 2 thing.... :(
     
  16. houdini

    houdini Funster

    Joined:
    Oct 20, 2014
    Messages:
    851
    Location:
    Hampshire
    Ratings:
    +3,952
    @Jim Perhaps Jim can kindly help you? :confused:
     
  17. houdini

    houdini Funster

    Joined:
    Oct 20, 2014
    Messages:
    851
    Location:
    Hampshire
    Ratings:
    +3,952
    Couple of temporary answers perhaps - use screenshot and upload a file; or just type the link. Not what you want I know!
     
Loading...

Share This Page