Avtex Tv Usb....

Discussion in 'Top Tips & Tricks' started by Destination Unknown, Sep 12, 2014.

  1. Destination Unknown

    Destination Unknown Funster

    Joined:
    Oct 30, 2010
    Messages:
    379
    Location:
    Anywhere and everywhere
    Ratings:
    +274
    If you have and use a Avtex Tv which has the "usb" connections and you use it either to watch pre recorded programmes/films ect then this may help you.

    The Tv is set to play "mp4 format only" if you want to watch/play other fomats/files then send a Pm as we have the default menu access code which will let the Tv/usb play other formats.
     
    • Like it Like it x 3
  2. DonA4000

    DonA4000 Funster

    Joined:
    Jul 23, 2013
    Messages:
    357
    Location:
    Scotland
    Ratings:
    +218
    Thanks we just bought that TV so will send you a pm :)
     
  3. Hymie

    Hymie Funster Life Member

    Joined:
    Nov 29, 2013
    Messages:
    716
    Location:
    Essex
    Ratings:
    +1,136
    Me too.

    Hymie.
     
  4. tonka

    tonka Funster Life Member

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    7,512
    Location:
    Cannock, Staffs or Benidorm, spain
    Ratings:
    +15,945
    DONE.... Avtex were a waste of time when i questioned this 2 years ago..
    Told em my Asda cheapo £99 TV was better !!!!!
     
  5. Sheddy

    Sheddy Funster

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    1,545
    Location:
    Burry Port South Wales / Benidorm
    Ratings:
    +16,675
    PM sent
    Cheers
    Ed (y)
     
  6. DJA

    DJA Funster

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    493
    Ratings:
    +654
    Hi

    Would also like the info please.

    Regards

    Doug
     
  7. s20hymer

    s20hymer Funster

    Joined:
    Jun 11, 2011
    Messages:
    296
    Location:
    Wiltshire
    Ratings:
    +391
    How do I do a pm please as I would like the codes. Joan
     
  8. Red Dragon

    Red Dragon Funster

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    870
    Location:
    Isle Of Man
    Ratings:
    +3,424
    Hi
    Me to please have sent you a PM(y)
     
  9. SMB

    SMB Funster

    Joined:
    Apr 26, 2013
    Messages:
    941
    Location:
    north shields
    Ratings:
    +1,092
    Joan, click on his username at the left hand side of his 1st post and then a box will pop up. click on 'start a conversation' then enter yr request. well that's what i have done, hope its right!
     
  10. Hymie

    Hymie Funster Life Member

    Joined:
    Nov 29, 2013
    Messages:
    716
    Location:
    Essex
    Ratings:
    +1,136
    Can't work out how to do that.

    Ooh, only just seen the post above, will give that a try.

    Hymie.
     
  11. Destination Unknown

    Destination Unknown Funster

    Joined:
    Oct 30, 2010
    Messages:
    379
    Location:
    Anywhere and everywhere
    Ratings:
    +274
    Please bare with us. Many asking and will reply to all when can. Traveling Germany and Wifi anywhere is Iffy to find.
     
  12. skyrakes

    skyrakes

    Joined:
    Dec 15, 2012
    Messages:
    3
    Location:
    Nelson
    Ratings:
    +2
    Ok but how do you actually record a programme. can you record one channel whilst watching another
     
  13. SMB

    SMB Funster

    Joined:
    Apr 26, 2013
    Messages:
    941
    Location:
    north shields
    Ratings:
    +1,092
    Cant help I'm afraid, only use the tv in the van via the satdish and I don't think you can record from that source
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice