Avtex Tv Usb....

Discussion in 'Top Tips & Tricks' started by Destination Unknown, Sep 12, 2014.

  1. Destination Unknown

    Destination Unknown Funster

    Joined:
    Oct 30, 2010
    Messages:
    355
    Location:
    Anywhere and everywhere
    Ratings:
    +259
    If you have and use a Avtex Tv which has the "usb" connections and you use it either to watch pre recorded programmes/films ect then this may help you.

    The Tv is set to play "mp4 format only" if you want to watch/play other fomats/files then send a Pm as we have the default menu access code which will let the Tv/usb play other formats.
     
    • Like it Like it x 3
  2. DonA4000

    DonA4000 Funster

    Joined:
    Jul 23, 2013
    Messages:
    307
    Location:
    Scotland
    Ratings:
    +177
    Thanks we just bought that TV so will send you a pm :)
     
  3. Hymie

    Hymie Funster

    Joined:
    Nov 29, 2013
    Messages:
    609
    Location:
    Essex
    Ratings:
    +915
    Me too.

    Hymie.
     
  4. tonka

    tonka Funster Life Member

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    6,105
    Location:
    Cannock, Staffs or Benidorm, spain
    Ratings:
    +11,029
    DONE.... Avtex were a waste of time when i questioned this 2 years ago..
    Told em my Asda cheapo £99 TV was better !!!!!
     
  5. Sheddy

    Sheddy Funster

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    1,161
    Location:
    Burry Port South Wales / Benidorm
    Ratings:
    +8,392
    PM sent
    Cheers
    Ed (y)
     
  6. DJA

    DJA Funster

    Joined:
    Mar 5, 2011
    Messages:
    340
    Ratings:
    +396
    Hi

    Would also like the info please.

    Regards

    Doug
     
  7. s20hymer

    s20hymer Funster

    Joined:
    Jun 11, 2011
    Messages:
    283
    Location:
    Wiltshire
    Ratings:
    +373
    How do I do a pm please as I would like the codes. Joan
     
  8. Red Dragon

    Red Dragon Funster

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    707
    Location:
    Isle Of Man
    Ratings:
    +1,785
    Hi
    Me to please have sent you a PM(y)
     
  9. SMB

    SMB Funster

    Joined:
    Apr 26, 2013
    Messages:
    769
    Location:
    north shields
    Ratings:
    +818
    Joan, click on his username at the left hand side of his 1st post and then a box will pop up. click on 'start a conversation' then enter yr request. well that's what i have done, hope its right!
     
  10. Hymie

    Hymie Funster

    Joined:
    Nov 29, 2013
    Messages:
    609
    Location:
    Essex
    Ratings:
    +915
    Can't work out how to do that.

    Ooh, only just seen the post above, will give that a try.

    Hymie.
     
  11. Destination Unknown

    Destination Unknown Funster

    Joined:
    Oct 30, 2010
    Messages:
    355
    Location:
    Anywhere and everywhere
    Ratings:
    +259
    Please bare with us. Many asking and will reply to all when can. Traveling Germany and Wifi anywhere is Iffy to find.
     
  12. skyrakes

    skyrakes Funster

    Joined:
    Dec 15, 2012
    Messages:
    3
    Location:
    Nelson
    Ratings:
    +2
    Ok but how do you actually record a programme. can you record one channel whilst watching another
     
  13. SMB

    SMB Funster

    Joined:
    Apr 26, 2013
    Messages:
    769
    Location:
    north shields
    Ratings:
    +818
    Cant help I'm afraid, only use the tv in the van via the satdish and I don't think you can record from that source
     

Share This Page