Alfa 36 firmware anyone?

Discussion in 'Web Connections' started by Glandwr, Feb 15, 2016.

  1. Glandwr

    Glandwr Funster

    Joined:
    Jul 10, 2014
    Messages:
    812
    Location:
    the Berwyn Mountains
    Ratings:
    +3,425
    My r36 router seems to have lost its ability to drive the awuso36nh. LED on the wireless card doesn't wink.

    A long chance but does anyone have a copy of the firmware they could send me? It seems to have disappeared from the Web.

    Dick
     
  2. DBK

    DBK Funster

    Joined:
    Jan 9, 2013
    Messages:
    10,394
    Location:
    Plympton, Devon
    Ratings:
    +22,031
    Not entirely sure what you are talking about but the fault may be the router or the wireless card. Can you log into the router with another device? If you can then the error must be at the computer end.
     
    • Thanks Thanks x 1
  3. Glandwr

    Glandwr Funster

    Joined:
    Jul 10, 2014
    Messages:
    812
    Location:
    the Berwyn Mountains
    Ratings:
    +3,425
    No problem logging into the router.

    Wireless card also works perfectly when connected to laptop by usb cable. I have performed a factory reset on the r36 router but it won't drive the card or a UBdo_nt that it also used to.

    Dick
     
  4. sdc77

    sdc77 Funster

    Joined:
    Jan 28, 2013
    Messages:
    2,846
    Location:
    Weardale, Co Durham
    Ratings:
    +4,050
    • Like it Like it x 1
  5. Chipster

    Chipster Funster Life Member

    Joined:
    Oct 15, 2013
    Messages:
    498
    Location:
    East Midlands
    Ratings:
    +431
    I have v1.2.1.2 if any use.
     
    • Like it Like it x 1
  6. Chipster

    Chipster Funster Life Member

    Joined:
    Oct 15, 2013
    Messages:
    498
    Location:
    East Midlands
    Ratings:
    +431
    I have v1.2.1.2 if any use.
     
    • Thanks Thanks x 1
Loading...

Share This Page