Wildlife Gallery

Discussion in 'Website Help' started by Munchie, Apr 5, 2008.

  1. Munchie

    Munchie Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,535
    Likes Received:
    11,669
    Location:
    Champagnac-La-Riviere
    Hi Ringleader, I uploaded a couple of photos to the wildlife gallery today both jpeg both less than 100kb's but when I submitted all I get is a blank page. It would seem I have 2 in my queue?? What do I do now please duhhhh? :Blush:
     
  2. Brisey

    Brisey Funster Life Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    6,448
    Likes Received:
    7,049
    Location:
    Tropical Bar,Benidorm.
    Hi Ken

    I am having exactly the same problem myself :Doh:
    I have 3 images in my queue and upon trying to upload I end up with a blank screen. Have tried to upload from another computer, but still get the same result.

    Help :shout:
     
  3. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    25,861
    Likes Received:
    76,248
    Location:
    Sutton on Sea
    Hi Guys , sorry you are having problems. Is just the wildlife album that you are having issues with or is the Gallery in general?
     
  4. Munchie

    Munchie Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,535
    Likes Received:
    11,669
    Location:
    Champagnac-La-Riviere
    Hi Jim, haven't tried any others. :Smile:
     
  5. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    25,861
    Likes Received:
    76,248
    Location:
    Sutton on Sea
    Hi ken, try uploading to your personal album or the meets album, this will help us track the problem, thanks.
     
  6. Munchie

    Munchie Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,535
    Likes Received:
    11,669
    Location:
    Champagnac-La-Riviere
    Seems to be the same on my personal album Jim. By the way I have 4 photos outside my album in ksebruce could you "merge" them for me?
     
  7. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    25,861
    Likes Received:
    76,248
    Location:
    Sutton on Sea
    Standby, I will have a look, if i have no joy I will set Bryan on it :Wink:
     
  8. Munchie

    Munchie Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,535
    Likes Received:
    11,669
    Location:
    Champagnac-La-Riviere
    OOps I done a mistook.
     
    Last edited: Apr 5, 2008
  9. Munchie

    Munchie Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,535
    Likes Received:
    11,669
    Location:
    Champagnac-La-Riviere
    When all else fails bring out the big guns.

    :Rofl1::Rofl1::Rofl1:
     
  10. Brisey

    Brisey Funster Life Member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    6,448
    Likes Received:
    7,049
    Location:
    Tropical Bar,Benidorm.
    Hi Jim

    My problems occoured when trying to upload to personal and meets albums.
    This was before the wildlife album was created,
    I have been able to get into my album to delete an image, the problem appears to be with uploading only.
    Brisey
     
  11. Munchie

    Munchie Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,535
    Likes Received:
    11,669
    Location:
    Champagnac-La-Riviere
    Tried the bit at the bottom, skip the doodah and upload from your directory. Said it was processing then went to gallery but photos still ain't there. :cry:

    Scuse the technical terms. :Blush:
     
  12. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    25,861
    Likes Received:
    76,248
    Location:
    Sutton on Sea
    I think this I may have fixed this problem, can you test it please. Thanks
     
  13. Munchie

    Munchie Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,535
    Likes Received:
    11,669
    Location:
    Champagnac-La-Riviere

    All seems well now thanks Jim :BigGrin:
     

Share This Page