Spybot S&D slow to start

Discussion in 'Computers' started by Enodreven, Jan 30, 2008.

  1. Enodreven

    Enodreven xMember

    Joined:
    Nov 28, 2007
    Messages:
    154
    Likes Received:
    1
    Hi,

    If your version of Spybot S&D is similar to mine you may be having problems with it taking a very long time to start from the desktop icon, if you are haveing the same problem you may be interested that Spybot have a fix for the slow starting problem in version 1.5 and it can be found at the link below

    Safer Networking Forums

    Hope that helps

    Brian
     
  2. Bryan

    Bryan Read Only Funster

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    2,096
    Likes Received:
    342
    Hi Brian...

    Link does not work :Sad:
     
  3. Harley Dave

    Harley Dave Read Only Funster

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    61
    Likes Received:
    1
    Location:
    Overton, Hants
    This is the appropriate text from the link

    "Spybot-S&D 1.5 has quite a lot of advantages over version 1.4: improved compatibility, more effective detections and new functions. Between all the positive feedback we received, there were also some things that needed to be improved: the immunization sometimes needed to be applied twice before sticking, many users wanted the file shredder back, and it was impossible to remove entries from the user blacklist in the Internet Explorer plugin. But first of all, we apologize for the long starting time of Spybot-S&D 1.5.1 to all users. This item has been fixed now in this new version 1.5.2.
    We are convinced that you will work with the best Spybot ever: Spybot-S&D 1.5.2 has all advantages, but no handicaps over all previous versions!

    Throughout the next days our partners and ourselves will provide you with version 1.5.2. This version will also be available through the integrated update within the next days."


    Basically if you just download updates as usual - all will be well

    I have used SpyBot for years now and I find it excellent
     
    Last edited: Jan 30, 2008
  4. Enodreven

    Enodreven xMember

    Joined:
    Nov 28, 2007
    Messages:
    154
    Likes Received:
    1
    Hi, Bryan

    Sorry, the actual web address is ttp://forums.spybot.info/showthread.php?t=19702 you need to put a h on the front end of this address and if you paste it into the address bar hopefully it will work

    Is there an easier way to type in a web address without it making an automatic link ??just for future reference

    Hope that works, by the way i do regular updates and it still was slow to start, but with the download its better, it dosen't leave you wondering if its going to start or not ??

    Brian
     
  5. Bryan

    Bryan Read Only Funster

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    2,096
    Likes Received:
    342
  6. Enodreven

    Enodreven xMember

    Joined:
    Nov 28, 2007
    Messages:
    154
    Likes Received:
    1
  7. American Dream

    American Dream Read Only Funster

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    6,489
    Likes Received:
    154
    Location:
    Lincoln
  8. Bryan

    Bryan Read Only Funster

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    2,096
    Likes Received:
    342
    Hi,

    Just pasted the complete url into the post, our new software creates the text hyperlink.

    No never used it - I use zonealarm internet security suite, it's got a/v and spyware tools built in.
     
  9. Enodreven

    Enodreven xMember

    Joined:
    Nov 28, 2007
    Messages:
    154
    Likes Received:
    1
    Thanks Bryan

    I thought that was what i had done, i just copied the address from the address bar and pasted it into the text, but something obviously went wrong, sorry I will try to test out the links before i post in future

    Brian

     
Loading...

Share This Page