sky

Discussion in 'Motorhome Chat' started by lugnutt, May 17, 2010.

  1. lugnutt

    lugnutt Funster Life Member

    Joined:
    Sep 9, 2007
    Messages:
    1,182
    Likes Received:
    454
    Location:
    wednesbury.westmidlands
    hi all...can anyone tell me how full timers get sky tv as no phone line ect ect i know you can get the stranded jobie but wot about sport/films ect
    dave
     
  2. bigfoot

    bigfoot Funster

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    3,991
    Likes Received:
    5,043
    Location:
    Wirral
    As far as I am aware the phone need only be connected for 12 months at the start of the contract. My cousin in Belgium has sky and has had it for about 6 years with her dads address here registered,but he doesn't have a box.
     
  3. Wintonian

    Wintonian Read Only Funster

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Location:
    Brittany, France
    Those of us who live abroad have no trouble getting Sky - in our case, we have the full package. There are many outfits who will organise an account for you. Just use Google sensibly and you will find them. No need to be connected to a phone line. Even if that happened to be a problem, it is one that can easily be solved with a VoIP line!:Smile:
     
  4. 656

    656 Read Only Funster

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    1,150
    Likes Received:
    291
    Location:
    The universe
    We have sky at home but it's not connected to our phone line, never has been!!!
     
  5. lugnutt

    lugnutt Funster Life Member

    Joined:
    Sep 9, 2007
    Messages:
    1,182
    Likes Received:
    454
    Location:
    wednesbury.westmidlands
    yes mine is the same,the question was if you full time?
     
  6. dpick

    dpick Read Only Funster

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Location:
    Middlesbrough
    Same as last message sky at home no phone line attached, we just take the box and go.

    dpick
     
  7. Jaws

    Jaws Funster Life Member

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    18,321
    Likes Received:
    21,593
    Location:
    Narrfoook
    Same here.. Pulled the telephone line out after 12 weeks and it has never been back in

    I just pull the card and use it in the sky box in the van
     
  8. John & Joan

    John & Joan Funster

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    1,226
    Likes Received:
    659
    Location:
    Full Time on the road
    We are full time and have Sky.

    We use our daughters address and pay by Direct Debit,

    We phoned one rep at Sky who said we couldn't have it without a landline connected. We tried again and this time there was no problem. We did explain that we were going Full Time in the Motorhome.
     
  9. lugnutt

    lugnutt Funster Life Member

    Joined:
    Sep 9, 2007
    Messages:
    1,182
    Likes Received:
    454
    Location:
    wednesbury.westmidlands
    john an mo ..but each sky box has a different code so how does the card do 2 boxes?
     
  10. MAUBRI

    MAUBRI Funster

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    195
    Likes Received:
    4
    Location:
    Lanner - Cornwall
    Ditto Dave, has the advantage that the KIDS cant order films etc on line

    Brian
     
  11. MAUBRI

    MAUBRI Funster

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    195
    Likes Received:
    4
    Location:
    Lanner - Cornwall
    The first time you turn it on in the van you get a message on screen saying that the card isn't compatible please ring SKY on ******************* . told them what I was doing and he authorised both boxes to the one card. That was 2 years ago and havent had any problems since.

    Brian
     
Loading...

Share This Page