Power problem

Discussion in 'Motorhome Chat' started by LBrown, Mar 19, 2011.

  1. LBrown

    LBrown Read Only Funster

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Location:
    Derbyshire
    New batteries on RV but no power to house, not even on hook up. only power when engine running. What's going off? Driving us nuts now!! Think might have something to do with a solenoid under the bonnet?? Clueless and desperate.

    Lisa
     
  2. Wildman

    Wildman Read Only Funster

    Joined:
    May 30, 2008
    Messages:
    15,458
    Likes Received:
    8,598
    Location:
    Ilfracombe, Devon
    sounds like a switch problem, are you going to Newark, plenty of funsters to sort you out there Lisa
     
  3. LBrown

    LBrown Read Only Funster

    Joined:
    Dec 22, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Location:
    Derbyshire
    Hi, yes SHOULD be going to Newark!! Don't want to turn up without power tho and have to run engine annoying everyone! cant even start gennie at the moment :Sad:
     
  4. scotjimland

    scotjimland Funster Life Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    28,934
    Likes Received:
    25,574
    Location:
    .
    Hi Lisa

    check the battery isolator switch is on.. it should have a neon light when energised, if no light it looks like a fuse blown ..

    If it is lit then it may be the solenoid .. but it's impossible to say without testing ..
     
  5. aba

    aba

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    2,793
    Likes Received:
    1,119
    Location:
    yorkshire
    oh don't worry about running the engine nobody will hear it if you park with the kippor gennie crue mind having said that nobody will see you either if you park with them :Rofl1::Rofl1::Rofl1::Rofl1::Rofl1::Rofl1::Rofl1::Rofl1::Rofl1::Rofl1:
     
Loading...

Share This Page