Possible bargain

Discussion in 'Computers' started by Puddleduck, May 27, 2014.

  1. Puddleduck

    Puddleduck Funster

    Joined:
    Jan 15, 2014
    Messages:
    6,476
    Likes Received:
    13,807
    Location:
    Scottish Borders
    Just bought a Vodaphone Mobile Wi-Fi R206 from Argos reduced from £45 to £29.99. I asked the assistant who asked the Manager who looked it up and they think it should allow me to connect the Galaxy to t'internet. It says on the box it is easy to set up, we will wait and see!
     
    • Like Like x 2
  2. sb8263

    sb8263 Funster

    Joined:
    Apr 29, 2014
    Messages:
    651
    Likes Received:
    331
    Location:
    leeds
    as far as i know they work the same as the others,,you put in the code from the inside of the cover when connecting and off you go......:thumb:
     
  3. scotjimland

    scotjimland Funster Life Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    28,934
    Likes Received:
    25,574
    Location:
    .
    • Like Like x 1
  4. sb8263

    sb8263 Funster

    Joined:
    Apr 29, 2014
    Messages:
    651
    Likes Received:
    331
    Location:
    leeds
    just spoke with my mate who is off in our MH for a few days,,,,,not good for him with his,,,seems vodaphone have bad network coverage,,,he is in selby, and no coverage there,,,,,:Sad: he usualy has our 3 mifi and it works great....:Rofl1:
     
  5. Puddleduck

    Puddleduck Funster

    Joined:
    Jan 15, 2014
    Messages:
    6,476
    Likes Received:
    13,807
    Location:
    Scottish Borders
    I can always get a PAYG data Sim for another network as a backup. I don't want a contract as that ties you to a single network.
     
    Last edited: May 27, 2014
  6. Reallyretired

    Reallyretired Funster

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    5,706
    Likes Received:
    3,211
    Location:
    Eastbourne East Sussex
    It may be locked to Vodaphone. Best to check before you're too far away. Vodaphone signal round here is rubbish and I have a contract Vodaphone phone. I carry a little cheap phone with EE sim in case I need to make an urgent call while dog walking as no Vodaphone signal at all in Friston Forest.
     
  7. Puddleduck

    Puddleduck Funster

    Joined:
    Jan 15, 2014
    Messages:
    6,476
    Likes Received:
    13,807
    Location:
    Scottish Borders
    It probaly is locked to Vodaphone but that's okay as I will get a cheap PAYG SIM on another network as a back up.
     
  8. Reallyretired

    Reallyretired Funster

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    5,706
    Likes Received:
    3,211
    Location:
    Eastbourne East Sussex
    I won't work if it's locked to Vodaphone.
     
  9. NickNic

    NickNic Funster Life Member

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Messages:
    5,437
    Likes Received:
    11,129
    Location:
    Kettering
    If it's locked to Vodafone a SIM from another network won't work in it unless you get it unlocked.
     
  10. sb8263

    sb8263 Funster

    Joined:
    Apr 29, 2014
    Messages:
    651
    Likes Received:
    331
    Location:
    leeds
    mi fi unlocked on Amazon for just over £30.....no sim but any will go in them....
     
  11. Puddleduck

    Puddleduck Funster

    Joined:
    Jan 15, 2014
    Messages:
    6,476
    Likes Received:
    13,807
    Location:
    Scottish Borders
    I'll see if I can get it unlocked at some point. Not too bothered at present as there is usually somewhere to get free wifi but it's nice to be able to check stuff whilst sitting in the MH instead of having to look out a hotspot. I must remember to make a note of my FON username and password.

    Looks like there is Vodaphone coverage where we will be in early June (baby sitting) near Stockport.

    Here is another question....... my mobile phone is on Orange / EE and is a basic PAYG, no internet. When I top up I get free text messages (which I use) and also some Orange World which I always thought was data but obviously didn't use. Can I use that data (if that's what it is) on the tablet?

    Sorry for all the silly questions but I'm new to all this and the manuals haven't been much help as they assume some prior knowledge and leave out an awful lot of the basic stuff I need!
     

Share This Page