Newbie

Discussion in 'Introduce Yourself' started by carroll1, Jun 8, 2012.

  1. carroll1

    carroll1 Read Only Funster

    Joined:
    Jun 8, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wales
    Afternoon! Husband & I have just bought Auto Trail & looking forward to taking it on the road with our 2 & 4 year old.

    The problem is we can't get the hot water to run for longer than a couple of minutes which comes as a bit of a surprise when you're mid shower!

    We've followed the instructions in the manual as well as the hand written ones left by previous owner but still can't fathom it.

    Would really appreciate any advice or tips. It's a Cheyenne 840 hi line.

    Thanks
     
  2. flatpackchicken

    flatpackchicken Funster Life Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    920
    Likes Received:
    877
    Location:
    BICESTER OXFORDSHIRE
    Hi and welcome Carroll1 to the site, sorry i cannot help you regarding your problem, but i am sure you will get some help very soon, also as a full member you are invited to come to the Rutland water Rally, meet, in Leicestershire between the 8th and the 15 July 2012, and join over 100 other likeminded motorhomers where you will also get masses of information regarding motorhomes and life, Just holla if you would like to come, Regards Garry Flatpackchicken
     
  3. chrisboyo

    chrisboyo Funster

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    1,338
    Likes Received:
    825
    Location:
    Newport South Wales
    :party2::flyingwelcome::party2:
     
Loading...
Similar Threads
  1. Mabel's mum
    Replies:
    17
    Views:
    158
  2. colin white
    Replies:
    12
    Views:
    160
  3. Scaniaman
    Replies:
    15
    Views:
    152
  4. Dylbud
    Replies:
    14
    Views:
    219
  5. lawlorka
    Replies:
    12
    Views:
    331

Share This Page