newbie needs help

Discussion in 'The Beginner' started by old scot, Aug 27, 2013.

  1. old scot

    old scot Read Only Funster

    Joined:
    Aug 25, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    ALNESS
    hi Have 1999fiat ducatto Riviera 363 and having issues with control panel. It as 4 switches 1 power others for pump, fan and light.The light and fan work fine but although pump light comes on, no water comes through the tap and cannot see any taps to open on water tank. Control panel model is Nord electronica MOD TEO1-CI. there is also a test option which has digital display and light advising when hooked up to mains. Also has what appears to be warning facilty for what I take to be water tank empty and waste tank full. Any info regarding this would be much appreciated. thanks in advance ..john
    Had psted this a few days ago but can't find it now:RollEyes:
     
  2. Phill D

    Phill D

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    4,414
    Likes Received:
    4,632
    Location:
    South Wales
    hi and welcome, first check the obvious " fuses" there may be more than one location but there will be a fuse for the pump.
    good luck
     
  3. Archer

    Archer Funster

    Joined:
    Oct 2, 2012
    Messages:
    150
    Likes Received:
    170
    Location:
    Shoreham by sea
    :welcomefunster: hi I take it you've got water in tank when you put pump on can you hear the pump if not then check fuse mine for those things are behind passenger seat in black box if pump is going and still no water find pump and see what is happing mine is clear so I can see water coming in and out hope this helps welcome to the fun side of motor homing:Rofl1:
    Gary.
     
  4. DP_JAY

    DP_JAY Funster Life Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    1,797
    Likes Received:
    1,022
    Location:
    Cark, Cumbria
    Did you not read the replies to your previous post then?
    If you cant find them go to " search" then posts srarted by me.
     
    Last edited: Aug 27, 2013
  5. SWOOD

    SWOOD Read Only Funster

    Joined:
    Jun 7, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    3
    Location:
    Bristol
    Hi. I have a 1997 Ducato and had a similar issue. Try exposing the pump and pressing the connections a bit tighter with your fingers. I did this and the pump started immediately - just a loose connection (obviously ensure you have water in the tank).
     
Loading...

Share This Page