Mifi

Discussion in 'Motorhome Chat' started by kiwicamper, Aug 20, 2013.

  1. kiwicamper

    kiwicamper Read Only Funster

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Messages:
    111
    Likes Received:
    95
    Location:
    christchurch NZ
    Contacted 3 to unlock our Mifi for when we go home but can't do it ,because we don't have UK post code.
    Seem to recall some one knew a website that did it free.Can anyone stear me in the right direction?
     
  2. Rocles

    Rocles Funster

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    99
    Likes Received:
    106
    Location:
    Lancashire
    Not Free, a whole 99 pence :Laughing:

    Got mine done via ebay -

    here
     
    Last edited: Aug 20, 2013
  3. TheBig1

    TheBig1 Funster Life Member

    Joined:
    Nov 27, 2011
    Messages:
    7,211
    Likes Received:
    9,590
    Location:
    Dorset
    plenty of sellers on ebay have the software to produce a code. only costs a couple of pounds and you just connect to your computer and use the code provided based on your IMIE number. you can find the number behind the battery inside the mifi
     
  4. kiwicamper

    kiwicamper Read Only Funster

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Messages:
    111
    Likes Received:
    95
    Location:
    christchurch NZ
    Don't you need a UK post code to register on EBay??
     
  5. TheBig1

    TheBig1 Funster Life Member

    Joined:
    Nov 27, 2011
    Messages:
    7,211
    Likes Received:
    9,590
    Location:
    Dorset
    if you do, im sure a google search will get the postcode of the local to you post office or campsite etc

    buying on ebay you need a paypal account and only need a credit or debit card to use for payments
     
  6. Rocles

    Rocles Funster

    Joined:
    Oct 10, 2007
    Messages:
    99
    Likes Received:
    106
    Location:
    Lancashire
    There's some DIY methods too, but a bit more involved, see -

    Unlock MiFi Manually

    Proceed with caution !
     
  7. voyagerstan

    voyagerstan Read Only Funster

    Joined:
    Aug 7, 2011
    Messages:
    323
    Likes Received:
    211
    Location:
    torquay sometimes
    got mine unlocked in uk last year only to find when i tryed to use a euro sim i needed acode from 3 before icould use it . on fone for ages trying to get some indian guy to tell me wot the code was . so when you do get it unloked make sure you get THE CODE . :Wink::Wink: stan
     
  8. pappajohn

    pappajohn Funster Life Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    29,460
    Likes Received:
    16,888
    Location:
    YO11 2BD
    unlocking a 3 network mifi doesnt always work....some networks can still be blocked.

    many on eBay are simply unlocked 3 mifi units....avoid if you want a genuine unlocked one.

    a factory unlocked has no logo, except the makers own
     
Loading...

Share This Page