Lidl sat box..

Discussion in 'Motorhome Chat' started by Destination Unknown, Apr 10, 2012.

  1. Destination Unknown

    Destination Unknown Funster

    Joined:
    Oct 30, 2010
    Messages:
    348
    Likes Received:
    253
    Location:
    Anywhere and everywhere
    We have now left Chesire food and [​IMG] Fun rally, last one off the field...

    Travelled onto our prebooked cl but there was no way we could get throu the stupid idiotic offset [​IMG] and gateway, so said a few curse words and booked somewhere else...[​IMG]

    So we are now on a lovely cs site which has wonderful vistas across the countryside and down to the river. Only problem can not pick up freeview so using the sat dish. we do not use it very often.
    It is the windup Maxview one, no problems with picking up astra 28. The thing we are asking is , The Lidl unit lists hundreds of channels but not in order like bbc1,bbc2,itv ect like normal tv sets.
    Is there a easy way to do this or is it just save to favourites the one we want.

    Thanks [​IMG]
     
  2. bobandjanie

    bobandjanie Funster Life Member

    Joined:
    Apr 28, 2008
    Messages:
    4,405
    Likes Received:
    2,493
    Location:
    UK / Spain
    Hi, we have a free to air box, yes just save them to favourites. :thumb: Bob.
     
  3. GJH

    GJH Funster Life Member

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    27,228
    Likes Received:
    34,402
    Location:
    Acklam, Teesside, originally Glossop
    Our free to air box came from Aldi but I believe it's basically the same as the Lidl one. I'm pretty sure there is an option on each list of channels to order them alphabetically as well as numerically.
     
  4. pappajohn

    pappajohn Funster Life Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    29,443
    Likes Received:
    16,872
    Location:
    YO11 2BD
    save to fav's then re-order them......takes time to reorder them but worth it.

    I have two receivers to set up and it takes a lifetime but if i need to retune for any reason, i can just add any new channels to the fav list without starting again from scratch.

    another option is to delete unwanted channels from the main listing, but then you cant re-order them or just add new channels after a rescan...you start over again.
     
  5. Diabalo

    Diabalo Funster

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    1,966
    Likes Received:
    379
    Location:
    Rochester
    Yes save to favourites and don't forget to re-tune the box now and then to get the latest channels. :thumb:
     
  6. Snitrats

    Snitrats Funster

    Joined:
    May 13, 2011
    Messages:
    495
    Likes Received:
    209
    Location:
    Groby Leicester
    This is the only problem with free to air.If you have sky at home take the box with you. You can still by 12v sky boxes on ebay:thumb:
     
Loading...
Similar Threads
  1. Mart grump
    Replies:
    20
    Views:
    323
  2. SUE L
    Replies:
    37
    Views:
    859
  3. Goldenoldies
    Replies:
    3
    Views:
    320
  4. Melian
    Replies:
    1
    Views:
    216
  5. Shuismo
    Replies:
    19
    Views:
    1,887

Share This Page