Help - Spyware doctor blocked my access to site

Discussion in 'Website Help' started by Colin and Jaen Andrews, Feb 4, 2010.

  1. Colin and Jaen Andrews

    Colin and Jaen Andrews Read Only Funster

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Messages:
    200
    Likes Received:
    34
    Location:
    Gloucestershire
    Just had following message - help


    Blocked Potentially Malicious Site
    Your request to visit ### motorhomefun.co.uk ### has been blocked.Access to ### motorhomefun.co.uk ### has been blocked due to the detection of potentially malicious exploits by Browser Guard.

    Sites with malicious exploits may try to install programs that steal private information, use your computers to attack other networked computers or damage your system. Some sites are intentionally set-up to distribute harmful software, but many sites are compromised without their owners' knowledge or permission.






    To override this block, please add the website to the Global Actions List by following these steps:Open Spyware Doctor
    Select 'Settings'
    Select 'Global Actions List'
    Click 'Add'
    Enter the following details:
    Select 'Web site address / cookie' in the first box
    Enter the website you wish to visit in the second box
    Select 'Always Allow' in the last box
    Click 'OK'
     
  2. American Dream

    American Dream Read Only Funster

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    6,489
    Likes Received:
    154
    Location:
    Lincoln
    Did it give any more info re the exploit?Error codes or name of Software Triggering the report?

    I haven't got any reports of that nature ...Seems it's just asking you to add it as a trusted site.
     
    Last edited: Feb 4, 2010
  3. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    25,854
    Likes Received:
    76,209
    Location:
    Sutton on Sea
    I will download spyware doctor and see what is happening. Kaspersky is not reporting anything amis
     
  4. American Dream

    American Dream Read Only Funster

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    6,489
    Likes Received:
    154
    Location:
    Lincoln
    Cheers Jim.

    I run Kaspersky here too and nothing reported.
     
  5. PeteH

    PeteH Funster

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    1,764
    Likes Received:
    2,179
    Location:
    East Yorkshire
    Norton

    Hi

    I`m Running NEW (updated) copy of the latest Norton (NIS) and reporting nothing either.

    Pete
     
  6. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    25,854
    Likes Received:
    76,209
    Location:
    Sutton on Sea
  7. hilldweller

    hilldweller Funster Life Member

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    26,445
    Likes Received:
    25,124
    Location:
    Macclesfield
    Fine here using the latest AVG V9.
     
  8. Reallyretired

    Reallyretired Funster

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    5,706
    Likes Received:
    3,211
    Location:
    Eastbourne East Sussex
    No probs here using Avast!
     
  9. pappajohn

    pappajohn Funster Life Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    29,470
    Likes Received:
    16,920
    Location:
    YO11 2BD
    this has happened before to a member.....

    his security software blocked a particular thread as it was posted (innocently) by a member who's screen name (or possibly the thread title) contained a vulgar word (again innocently)

    a word like scunthorpe.....can you see the vulgar word yet ? :RollEyes::Rofl1:
     
  10. Larrynwin

    Larrynwin Funster

    Joined:
    Feb 22, 2008
    Messages:
    8,508
    Likes Received:
    12,710
    Location:
    Norfolk
    What HOR :Rofl1::Rofl1:
     
  11. pappajohn

    pappajohn Funster Life Member

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    29,470
    Likes Received:
    16,920
    Location:
    YO11 2BD
    well.........

    in that particular thread every time i typed scunthorpe the website censored it to s****horpe !!!! :Sad:

    you didnt need to type *^&%£$%$&* instead of a swearword......it did it for you:thumb:
     
  12. Colin and Jaen Andrews

    Colin and Jaen Andrews Read Only Funster

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Messages:
    200
    Likes Received:
    34
    Location:
    Gloucestershire
    virus threat

    Hi
    Sorry did not get back to anyone till today - we lost internet connection completely till today - nothing to do with virus threat - - vodaphone problem - long story of changing to them cuz having nightmare with original supplier - where we are we are reliant on mast just outside site - if you drive mile up road you have signal - hey ho - after numerous phone calls - visits to shop - Col (who was IT with forces before he retired) explained to them that in their language ' pinging to mast' told them yeh it was there but they needed to 'xping' it to ask it to give diognostic. When they did this hey yeh it had a problem - we will fix no prob etc etc etc - another phonecall days later and told yes its fixed. No its not!!! convinced them eventually and suddenly about hour ago we were back on line. Only took nearly 3 weeks bless.:Rofl1::Rofl1::Rofl1::Rofl1:

    Guess that will be another visit to shop for bit of a chat about the payment for nearly a month when we had no internet.:Doh::Doh::Doh:

    Big thanks for all your replies and fingers crossed - hate it when can't get onto site.:cry::cry:

    Cheers
    Jaen
     
Loading...

Share This Page