Has anybody manged to get IGO to work in Truck mode?

Discussion in 'GPS Navigation' started by Oldginny, Oct 16, 2016.

  1. Oldginny

    Oldginny Read Only Funster

    Joined:
    Oct 10, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Gloucestershire
    Using an XGody 704 but would be interested if anybody has Truck mode working on any unit......Thanks.
    I have all map updates etc and Truck files on my unit but still directed to low bridges etc.
     
  2. lunarman

    lunarman Funster

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    1,456
    Likes Received:
    872
    Location:
    South Glos
    I have the same unit and it works well. Things to check.

    Are the ftr files (truck road restrictions) in the contents/maps folder the same name as the other map files for the country.

    Have you set your vehicle parameters in a lorry type vehicle. I think that if you use a car type and modify the parameters it does not work.

    Are you using the correct vehicle in the navigation settings. (the one with the vehicle parameters set)

    John
     
  3. Oldginny

    Oldginny Read Only Funster

    Joined:
    Oct 10, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Gloucestershire
    Hi John

    I downloaded 2016 maps from Xgody and still had no ftr's. Iadded them from a link on here. as well as poi's and buildings. Could you tell me your file names please. that might be my problem.
    Can you see low bridges on the rout map.
    Thanks
    Andy
     
Loading...

Share This Page