freezing

Discussion in 'Computers' started by mitzimad, May 10, 2016.

  1. mitzimad

    mitzimad Funster

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    2,970
    Likes Received:
    3,318
    Location:
    walthamstow east london
    is anyone else having problems with motorhome fun freezing on them?Ihad similar problems previously and switched fro firefox to chrome and deleted adobe completely from my computer its been fine for a while but now has started to freeze again get the chrome option to wait or kill
     
  2. The Dude

    The Dude Funster

    Joined:
    Jan 10, 2013
    Messages:
    2,110
    Likes Received:
    2,271
    Location:
    Near Uttoxeter and Crete
    Lots of people (including me) having trouble - keep getting the Aw Snap! message. I think Jim is looking into it.
     
  3. Bill_OR

    Bill_OR Funster

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    454
    Likes Received:
    572
    Location:
    Nr Hastings, East Sussex
    I have a general problem with the current version of Chrome - random pages freezing and not just MHF. Having dome a quick search the general advice appears to be to try Chrome Canary - yes, canary! Apparently is the next version but still in testing. I've installed it (appears as a separate browser so you still have your original version of Chrome) and it's going well so far!
     
  4. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    25,854
    Likes Received:
    76,207
    Location:
    Sutton on Sea

    Fun is working fine at the moment. But be aware that Fun is very resource heavy, if you have anything stealing your bandwidth then you might get slow pages and freezing as you describe. But before you scan for malware, try clearing your browser cache it may be part corrupted, that can also be the culprit.

    It's all pointing toward a Chrome issue than anything we are doing, but I'm still looking.
     
  5. scotjimland

    scotjimland Funster Life Member

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    28,934
    Likes Received:
    25,574
    Location:
    .
    No problems with the Forum on Safari, running very smooth, so I think the issue (if there is one) has to be the browser..

    If I have these types of problems I clean out the browser cache, history and cookies..

    easiest way is to run CCleaner and let it do it..

    At the end of the everyday it's good practice to clean the browser
     
    • Thanks Thanks x 1
Loading...

Share This Page