Dash Cam R300 And Gps

Discussion in 'Motorhome Chat' started by Spidey, Jun 21, 2015.

  1. Spidey

    Spidey Funster

    Joined:
    Jun 16, 2013
    Messages:
    830
    Likes Received:
    550
    Location:
    Wiltshire
    We have just used our new dash cam r300 from Jaws. It worked great, but how does the gps work? We had a cable in but no gps data was recorded. It kept flashing a picture of a globe and ! On the screen.

    Any ideas how the gps works?
     
  2. davejen

    davejen Funster

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Messages:
    1,244
    Likes Received:
    688
    Location:
    Kirkpatrick Fleming Dumfries
    Did you stick the gps receiver on the screen and plug that in?
    Cheers, Dave(y)
     
    • Like Like x 1
  3. Spidey

    Spidey Funster

    Joined:
    Jun 16, 2013
    Messages:
    830
    Likes Received:
    550
    Location:
    Wiltshire
    It isn't stuck to the screen just plugged in and lay it on the dash board by the window.
     
  4. Jaws

    Jaws Funster Life Member

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    18,347
    Likes Received:
    21,718
    Location:
    Narrfoook
    The GPS is not exactly sensitive and does need a good signal .. I have mine stuck on the top left hand corner of the windscreen.. When I forst got it I too just left it on the dash.. It seems to prefer being vertical to horizontal
     
    • Like Like x 2
  5. Spidey

    Spidey Funster

    Joined:
    Jun 16, 2013
    Messages:
    830
    Likes Received:
    550
    Location:
    Wiltshire
    Thank you I will give this a go
     
Loading...

Share This Page