could not get on the forum

Discussion in 'Motorhome Chat' started by slobadoberbob, Aug 21, 2012.

  1. slobadoberbob

    slobadoberbob Read Only Funster

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    6,159
    Likes Received:
    1,970
    Location:
    Kent, garden of England
    I have been trying since last evening to get on the forum... sent JIM a couple emails... just would part load and that was it... I was using Safari... tried firefox and chrome .. firefox and chrome were not even part loading.

    Yes I cleared the history/cache ...being an Apple Mac Pro on Mountain Lion you get an automatic cache empty when you delete history... booted and closed, booted and closed... deleted links and used just typing in... re-entered my user name and password...

    Know it was not my subs.. as I paid them to JIM (cash) at Malvern.

    Anyway seems to be back to semi normal now... but amI the only one with an issue on connection?


    Bob
     
  2. Pikey Pete

    Pikey Pete Read Only Funster

    Joined:
    May 25, 2008
    Messages:
    1,532
    Likes Received:
    1,141
    Location:
    o
    I'm on a mac running Snow Leopard and have had no problems on Firefox, Opera or Safari.

    I'll be honest I didn't like LIon so I went back to Snow Leopard, as I found it much more stable.

    Don't know about Mountain Lion so can't comment.

    Pete:Cool:
     
  3. GJH

    GJH Funster Life Member

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    27,259
    Likes Received:
    34,515
    Location:
    Acklam, Teesside, originally Glossop
    It was iffy here on Sunday evening and yesterday evening but I checked a few other sites and they were the same so I put it down to a problem with Virgin Media/NTLWorld. The NTLworld e-mail server also appeared to be a bit slow.
     
  4. Jim

    Jim Ringleader

    Joined:
    Jul 19, 2007
    Messages:
    25,861
    Likes Received:
    76,262
    Location:
    Sutton on Sea
    No problems server side Bob, must be a local routing issue.
     
  5. motorhomelover

    motorhomelover

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    1,720
    Likes Received:
    613
    Location:
    The world
    Looks like you on now BOB so panic over

    was nice talking to you at Malvern

    take care stay happy :thumb:

    Ian
     
  6. Gooney

    Gooney Funster

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    4,759
    Likes Received:
    7,774
    Location:
    Flintshire
    You've probably used up your monthly typed word allowance Bob:Wink:
     
    • Like Like x 1
  7. slobadoberbob

    slobadoberbob Read Only Funster

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    6,159
    Likes Received:
    1,970
    Location:
    Kent, garden of England
    still an issue

    I am still having problems.. takes about 1 minute or more to load any page or move from one area to another.

    My other links to sites like the bank, ebay etc., they go fast.. but MHF comes up with part of the name and then slows to a stop and I just have to wait. Same on Safari, firefox and also chrome... I have aol as my internet provider... been all over the apple to see if I need to reset something. .. to reset the cache you clear the history of internet use and that also clears the cache at the same time. I have tried to close down and restart ... I did get one period when it was back to normal... but it is very iffy at the moment.

    Bob
     
  8. motorhomelover

    motorhomelover

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    1,720
    Likes Received:
    613
    Location:
    The world
    is it the site or our beloved leader that is a bit iffy at the moment bob ? :Rofl1::Eeek:
     
  9. Colin and Jaen Andrews

    Colin and Jaen Andrews Read Only Funster

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Messages:
    200
    Likes Received:
    34
    Location:
    Gloucestershire
    internet

    Hi had problems with internet this afternoon but only on some sites - weird - all seems ok now - perhaps a glitch in their world x
     
  10. slobadoberbob

    slobadoberbob Read Only Funster

    Joined:
    Jun 1, 2009
    Messages:
    6,159
    Likes Received:
    1,970
    Location:
    Kent, garden of England
    it was hit and miss all day

    It was hit and miss all day.. only MHF was like it...all my other links loaded at normal speed.

    One time I did get a message when I tried to use Firefox that said the server was busy and I should try later... was it an attack I wonder? Denied access etc., was the site being over loaded (well not b me as I could not get on)

    Anyway seems OK so far this morning .... but then a lot of MHF people are still in bed sleeping.

    Bob

    and to answer Motorhome Lovers remarks about iffy.... well his (JIM) singing is certainly iffy that I can attest to...worse than my ukulele playing and that is not good. :BigGrin:
     
  11. GJH

    GJH Funster Life Member

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    27,259
    Likes Received:
    34,515
    Location:
    Acklam, Teesside, originally Glossop
    A browser message along the lines of "server is busy" does not necessarily mean that the specific server on which a page is stored is busy. There are many potential causes of slow delivery of web pages. To produce code to identify the specific one would be expensive if, indeed, fully possible. Thus, a general message is returned rather than keep the end user waiting indefinitely.
     
Loading...

Share This Page