Avtex

Discussion in 'TV & Satellite' started by Munchie, Jul 20, 2008.

  1. Munchie

    Munchie Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,535
    Likes Received:
    11,669
    Location:
    Champagnac-La-Riviere
    Hi, just got an Avtex 15" all in one. Has anyone ever found a code for the Sky remote please? :Smile:
     
  2. Phil

    Phil Read Only Funster

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    226
    Likes Received:
    1
    Location:
    Herts
  3. Satandpcguy

    Satandpcguy Funster

    Joined:
    Jun 18, 2008
    Messages:
    435
    Likes Received:
    142
    Location:
    Gandia, Valencia, Spain
    normally you can use
    interactive
    sky active
    customer support
    set up my sky remote

    and follow the instructions - it has a mega list of codes and manufactures

    but did not find one for your make!!
     
  4. Thepips

    Thepips Trade Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    500
    Likes Received:
    1
    Location:
    Basingstoke
    It's most unlikely that Avtex are actually the manufacturers. They'll buy them in with their own branding. The challenge is finding out the real manufacturer. It might be worth a call to Avtex themselves.

    Best of luck
    Doug
     
  5. Munchie

    Munchie Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,535
    Likes Received:
    11,669
    Location:
    Champagnac-La-Riviere
    Thanks to all. The maker is Casio. On my old 10" one I went thro the list in the Sky book one by one and found one that worked but not on the new one. :cry:
     
Loading...

Share This Page