Avtex TV recordings have no sound ?.

Discussion in 'TV & Satellite' started by Kevingrc, Sep 1, 2015.

  1. Kevingrc

    Kevingrc Funster

    Joined:
    Feb 8, 2015
    Messages:
    120
    Likes Received:
    46
    Location:
    Burnley
    Hi all my son recorded some films and TV series on to a hard drive for us but most have no sound when we try on our avtex but are ok in our house, brother in law also recorded some for us with same results, anybody got any ideas, thanks.
     
  2. irnbru

    irnbru Funster Life Member

    Joined:
    Jun 27, 2013
    Messages:
    5,316
    Likes Received:
    9,620
    Location:
    Glasgow
    I would give Avtex a ring. Their customer service is first class and the staff are very knowledgeable and very helpful.
     
    • Like Like x 1
  3. Kevingrc

    Kevingrc Funster

    Joined:
    Feb 8, 2015
    Messages:
    120
    Likes Received:
    46
    Location:
    Burnley
    Thanks @irnbru why didn't I think of that!
     
  4. Peter Ashcroft

    Peter Ashcroft Funster Life Member

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    123
    Likes Received:
    89
    Location:
    Wigan
    Can you let me know if you find out the problem, we have just been away and have a hard drive full of films, some had sound and some didnt, cant seem to figure out why!
     
  5. Kevingrc

    Kevingrc Funster

    Joined:
    Feb 8, 2015
    Messages:
    120
    Likes Received:
    46
    Location:
    Burnley
    Will do peter, brother in law has just been up with two films recorded in different ways ??? one was ok one no sound so he thinks he's cracked it, I'll try and get the proper technical info for you if it's ok, hope you'll understand because I won't
     
  6. Peter Ashcroft

    Peter Ashcroft Funster Life Member

    Joined:
    Aug 14, 2015
    Messages:
    123
    Likes Received:
    89
    Location:
    Wigan
    Thank you Kevin!
     
Loading...

Share This Page