Autotrail imala speedometer

Discussion in 'Tech/Mech General' started by TINYTONY, Aug 26, 2015.

  1. TINYTONY

    TINYTONY Read Only Funster

    Joined:
    Mar 5, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    6
    Location:
    merseyside
    Hi all , speedometer is difficult to read due to chrome hood fitted to top of gauge,Have been to fiat dealer, they said there is modifications to rectify this problem. An ideas to solve this problem most appreciated
     
  2. TINYTONY

    TINYTONY Read Only Funster

    Joined:
    Mar 5, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    6
    Location:
    merseyside
    Above post should have read no modifications available
     
  3. Clarky

    Clarky Funster

    Joined:
    Oct 30, 2010
    Messages:
    784
    Likes Received:
    1,176
    Location:
    Suffolk or France or ........
    Can hardly see our speedo so I mount my Garmin fairly high so that is more in 'line of sight' and use that as a speedo.
    More accurate and can be switched from MPH to KPH.
    Problem solved.

    Richard.
     
  4. TINYTONY

    TINYTONY Read Only Funster

    Joined:
    Mar 5, 2015
    Messages:
    14
    Likes Received:
    6
    Location:
    merseyside
    Will do that,simple solutions are always the best. Thanks. Tony
     
  5. mike mcglynn

    mike mcglynn Funster Life Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    4,787
    Location:
    St. Helens MERSEYSIDE
    Hi,Tinytony can you mask off reflection with some electrical tape on the chrome surround(y)(y)
     
Loading...

Share This Page