Autotrail Chieftan 12v misbehaving

Discussion in 'Tech/Mech General' started by mandjhumph, Sep 21, 2015.

  1. mandjhumph

    mandjhumph

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    2
    Location:
    Gloucestershire
    When I switch the 12v off at the control panel, everything 12v continues to work! Anyone got any ideas or previous with this??
     
  2. Ivory55

    Ivory55 Funster

    Joined:
    May 23, 2012
    Messages:
    930
    Likes Received:
    1,454
    Location:
    North West Norfolk
    I think we have to go to the 12v temple and make offerings to the God of 12v. Apart from that it's all a mystery to me the way 12v in motorhomes have a mind of their own. Haha
     
  3. K9Brian

    K9Brian Funster

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    603
    Likes Received:
    603
    Location:
    South Manchester
    You could try doing a panel reset or just turn off the 12v with a system shutdown
     
    • Like Like x 1
  4. mandjhumph

    mandjhumph

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    49
    Likes Received:
    2
    Location:
    Gloucestershire
    Thanks K9Brian spot on! Panel reset did the trick. I removed the burner from the Carver water heater last weekend which I think caused the problem but all good now. Cheers. Martyn
     
    • Like Like x 2
  5. K9Brian

    K9Brian Funster

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    603
    Likes Received:
    603
    Location:
    South Manchester
    (y) Glad to hear that the problem is now sorted
     
    • Like Like x 1
Loading...

Share This Page