Autocruise Valentine, 2002, Control panel

Discussion in 'Tech/Mech General' started by wanderer999, Jul 9, 2016.

  1. wanderer999

    wanderer999

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Hi I have the above model and behind the primitive control panel I have two wires that are running free from the control box. I cannot access the box to see what the wires attach to inside as it is riveted. The " spare" wires are orange and purple, I am not sure if one has come off or that they are just spare. Any other valentine owners out there that could look and see what should or not be connected.

    My leisure battery needs replacing it does not charge and the control box gets hot when I flick the switch to van I wonder if this could be a problem arising from a wire not connected.
    Many thanks for any help
     

    Attached Files:

  2. ROB1CHELSEA1

    ROB1CHELSEA1 Funster

    Joined:
    Sep 4, 2011
    Messages:
    2,433
    Likes Received:
    5,637
    Location:
    Park Lane Bedhampton
    [​IMG][​IMG]

    Trying to help you as our first motorhome was a Valentine and we loved it (y) I found the above by google, they do have all sorts of panels including the PMS3BWAH, which can't be much different from yours, maybe they can advise (y) hope you get it sorted. Pictures of ours in Scotland :)

    Rob
     

    Attached Files:

  3. wanderer999

    wanderer999

    Joined:
    Aug 22, 2009
    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Many thanks Rob, I will give them a call next week. Our Val is staring to show its age now , battery flattened , fridge packed up , but a great little motorhome. We have travelled all over Europe these last few years wild camping mostly and need to get these little problems ironed out ready for or next trip.
    Still hoping someone out there has one and can take a quick look for me ;-)
     
    • Like Like x 1
Loading...

Share This Page