12v TV with freesat

Discussion in 'TV & Satellite' started by ShiftZZ, Sep 12, 2016.

  1. ShiftZZ

    ShiftZZ Funster Life Member

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    19,812
    Likes Received:
    36,096
    Location:
    Leicestershire
    Does such a thing exist?
     
  2. DuxDeluxe

    DuxDeluxe Funster Life Member

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    9,462
    Likes Received:
    25,469
    Location:
    Planet Zog
    Avtex - not freesat as such but free to air satellite. You would need a freesat box for "proper" freesat
     
  3. Techno

    Techno Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    15,204
    Location:
    Leeds the one up North
    That would be nice and if Avtex did one I'd even buy it but no one has come up with this yet let alone 12 volts too. A missed trick by manufacturers :(
     
  4. Techno

    Techno Funster Life Member

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    14,220
    Likes Received:
    15,204
    Location:
    Leeds the one up North
    The next question from punters will be what's wrong with free to air sat? It's shite if you want a proper program guide and to set record or remind of programs up to 7 days ahead.
     
  5. tonyidle

    tonyidle Funster

    Joined:
    Aug 6, 2013
    Messages:
    3,281
    Likes Received:
    3,088
    Location:
    Kendal, Cumbria
    I have a Solrtronica (whatever that is) that receives free-to-air. It has a decent EPG but no reminders or scheduling.
     
  6. Welsh girl

    Welsh girl Funster Life Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    2,793
    Likes Received:
    1,361
    Location:
    living the dream.
    Our humax freesat box is great, does all that but we want to go to freeview.
    Avtex doesn't do it for me though as you can't record.
    We want to get rid of our freestanding dish anyway.
     
Loading...

Share This Page