12v sockets

Discussion in 'Tech/Mech General' started by Hils and Glenns, Mar 20, 2016.

  1. Hils and Glenns

    Hils and Glenns Funster

    Joined:
    Aug 13, 2015
    Messages:
    437
    Likes Received:
    745
    Location:
    N Yorks
    We only seem to have 2. One in the tv locker and one in the bathroom. Is that a usual number? Its a Hymer B542. Neither of the sockets is convenient really if you wanted to plug anything else in. I am thinking of buying a 12v fan and wondering where I'll plug it in.
     
  2. NickNic

    NickNic Funster Life Member

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Messages:
    5,436
    Likes Received:
    11,128
    Location:
    Kettering
    Our Rapido doesn't have many. Only a couple as well I think.

    You could get yourself, or make up, a 12V extension lead so that you can use one of the existing sockets.

    Have a search on eBay.
     
  3. Bellini

    Bellini Funster

    Joined:
    Sep 3, 2013
    Messages:
    754
    Likes Received:
    794
    Location:
    Crowthorne, Berkshire
    My RMB has six 12v sockets.

    I bought a 12v double socket extension plug from eBay which, unsurprisingly, I rarely need. They're cheap and readily available, so buying a few of those would be my suggestion for a quick and easy fix.
     
  4. Wickolad

    Wickolad Funster

    Joined:
    Sep 10, 2013
    Messages:
    479
    Likes Received:
    517
    Location:
    Wickersley
  5. GJH

    GJH Funster Life Member

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    27,249
    Likes Received:
    34,482
    Location:
    Acklam, Teesside, originally Glossop
    Our Autoquest only had one (2 pin) but the Burstner has several (Euro). See my notes here for how I dealt with that.
     
Loading...

Share This Page